SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20869)

TekBuyukEses 21.09.2008 01:05

--->: Maçı Değerlendirelim

Valla ben maçın özetini izleyemedim
Tribündede 90 dk sürekli destek verip hiç maçı izleyemediğimiz için bu konuda birşey diemicem.Ama penaltı pozisyonunu gördüm kesin penaltıydı

EsEs2626 21.09.2008 01:08

penaltıda temas yok gibi evt son dakika sivasın kaçırdıgı ve bizim aynı şekilde kaçırdıgımız bir gol var bence maçın hakkı beraberlikti iki takımada hayırlı olsun ANT-İST

TekBuyukEses 21.09.2008 01:10

[QUOTE=EsEs2626;415035]penaltıda temas yok gibi evt son dakika sivasın kaçırdıgı ve bizim aynı şekilde kaçırdıgımız bir gol var bence maçın hakkı beraberlikti iki takımada hayırlı olsun ANT-İST[/QUOTE]

Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm
Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu

yener_sahin 21.09.2008 01:11

[QUOTE=TekBuyukEses;415031]Valla ben maçın özetini izleyemedim
Tribündede 90 dk sürekli destek verip hiç maçı izleyemediğimiz için bu konuda birşey diemicem.Ama penaltı pozisyonunu gördüm kesin penaltıydı[/QUOTE]

Bizde trübündeydik.Ama burda günlerce övülen methedilen es-es bu ise size şunu söyleyim efsaneye yakışan bir taraftar stadda yoktu.yani göz dolduran bir destek olduğunu söylemek büyük bir yanılgı olur.90 dk kesintisiz destek olsa futbolcularınız el ile sizi canlanın diye işaretler vermezdi...

SenSetik 21.09.2008 01:12

[QUOTE=TekBuyukEses;415039]Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm
Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu[/QUOTE]

penaltıodan önceki faul pozisyonundan söz ediyor..
hani şu sizin namuslu futbolcunun kendini yee attığı..

yener_sahin 21.09.2008 01:12

[QUOTE=TekBuyukEses;415039]Nasıl temas yok.Ben tribünden gördüm
Mehmet yıldız direk eliyle alıyo topu[/QUOTE]

Sivas'a verilen penaltı gibiydi benim staddan gördüğüm kadarıyla.Ama eskişehirli futbolcunun da eline değdiğini gördük.

TekBuyukEses 21.09.2008 01:15

[QUOTE=sensetik;415043]penaltıodan önceki faul pozisyonundan söz ediyor..
hani şu sizin namuslu futbolcunun kendini yee attığı..[/QUOTE]

Eskişehirli doğma ama Eskişehire ihanet eden Faruk bayarın maç boyunca kendini yere atıp taraftarı deli ettiği gibi mi ?

FurkaN 21.09.2008 01:16

-->: Maçı Değerlendirelim

[B]Eskişehirsporlu arkadaşlar maç oynandı ve bitti... Yorumlarınız saygı çerçevesinde olsun... Misafirlikte bir yere kadar...[/B]

TekBuyukEses 21.09.2008 01:18

Şehirde sivas formalarıyla gezenlere tepki göstermedik
Ama bu şehirde istanbul takımı forması giyenler sağ çıkamadı
Tüm anadolu takımları edebiyle geldikten sonra burda sorun çıkmaz
Sivasspora haftaya bizans karşısında başarılar ;)

yener_sahin 21.09.2008 01:21

Kapalıda 90 dk destek verdik ama maça gittiysen bilirsin
Açık 25 ytldi.Bu paraya yağmurlu havada stad tam dolmadı.
Ama bende sizin çok maçınızı izledim.90 dk çekirdek çıtlayıp 10 dk kalkıp kırmızıı beyazz sivastan başka 1 tane söylediğiniz beste yok.Önce kendinizi eleştirin sonra Eskişehir taraftarına dil uzatın
8.Hafta bizans gelince Türkiye taraftar görecek

Kapalının desteğine söyleyecek sözümüz yok.Ben daha iyi bir atmosfer beklediğimden biraz buruk ayrıldım.maçda olup olmadığımı merak ediyorsan fotoğraflardan anlayabilirsin.Senin bizi eleştirme gibi bir lüksün yok arkadaşım.Umarım yolunuz sonuna kadar açık olur istediğiniz yerlerde takımınızı görürsünüz.Sivasspor forması ile gezdiğim halde sıcak karşılamanız için de ayrıca teşekkür ederim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32.