![]() |
--->: Sivasspor 2 - 1 Fenerbahce
şimdi sivastan ispanyaya dönüş uçağıda zor bulunur dede refaketçilerinle zor dönersin
|
Maç satar diyenlere en güzel cevabı verdin sivassporum. Yolumuzu fenerle daha da aydınlattık!!!!!
|
Şükürler olsun
Arkadaşlar daha ne diyeyim. Bu günleride görmek hakkımızdı ve de yaşatı sivasımız bu mutluluğu bizlere. Artık şampiyon olmaMAK İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK. yola devam
|
en büyük sivas başka büyük yok seni seviyorum sivasspor nedenmi sen erkek takımsın adı üstünde yigidosun
|
OLEYYYYYYYY İŞTE BU YA İŞTE BU ALAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN ASLAN SIN SEN SİVAS SPOR UM BENİM
|
MAÇI BURSA fb DERNEĞİ ÜYELERİYLE İZLEDİM.MAÇ BOYUNCA ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM.SON GOLDE DAYANAMADIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DİYE BAĞIRINCA HERKES DÖNDÜ BANA BAKTI ALLAH DAN TANIDIK ÇOKTU :D SONRASINDA BÜTÜN ÜYELER TAKIMIMIZI AYAKTA ALKIŞLADILAR.
|
sivas fenere futbol dersi verdi. şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edein aslanlar bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır.
|
HATTA SENİ SEVGİLİMDEN BİLE ÇOK SEVİYOM İFTARDA KANARYA SAHURDA KANARYA İÇİMİZ DIŞIMIZ KANARYA OLDU YAV
|
SAMPIYON BU SENE SIVASSPOR INSALLAH ARKADASLAR!!!!!!!!
MUHTESEMSIN SEZER BADUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
yregimiz agzımıza geldiii helal olsun yigitlerr:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:15. |