![]() |
--->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !
ArkadaşLar.. YeniLdik.. Hepinize Afiyet oLsun....
|
[B]Bu sadece spor yazarların ilk onbiri ben sanmıyorum Mehmet Yıldız'sız çıkacağını...[/B]
|
-->: m.yıldız ilk 11 de yok! ! ! !
bazıları Halılı elestırmıs adam Almanyada lıgınde oynuyo batuhan ne yapmıs lıgte 1 golu var sımarık bır oyuncu bnce forvette kesın Mehmet ve Halıl 2lısı oynamalı yoksa yarın gol felan atamayız
|
terimin her zmanki hatalarıından 1
|
[B]bütün spor siteleri neredeyse aynı kadroyu veriyo
Terim işte bu kadroyu denedi (A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası elemelerinde, 5. grupta yarın Bosna-Hersek ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Milliler, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda, bir bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, ısınmanın ardından taktik çalışma yaptı. Sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan Sabri ve Arda, son antrenmanda takım çalışmasında yer aldı. Futbolculara taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıran teknik direktör Fatih Terim, yarınki maç için Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt'ten oluşan 11 kişilik kadroyu denedi. Milli takım sağlık ekibi, Sabri ve Arda'nın durumlarının bu akşamki antrenmanın ardından tekrar kontrol edileceğini ifade ederken, iki oyuncu da taktik maçında iyi göründü. Bu arada, teknik direktör Terim, pas çalışmaları yapıldığı sırada genç forvet Batuhan ile saha içinde kısa bir süre özel görüşme yaptı. Terim'in daha sonra Mevlüt, Sabri ve Kazım ile de konuştuğu görüldü. [/B] |
benc bu yalan batuhan veya mevlut oynamaz bence mehmet yildiz - batuhan
yada mevlu mehmet yildiz ama oyle olursa 2. yarinn basında mehmet oynar her ihtimalle mehmet oynuyacaz bence ayrica batuhan ilk 11de oynamıs bi oyuncumu insallah yalandir ya |
ayrica bize kastımı var bu adamn ya ne bu mehmet yildiz ilk milli takıma secildiginde as oynamadı neden hep boyle yapıolar baska takımdan sectigi ilk defa milli oyunculari as oynatıyoda biizmkileri nie oynatmıo sacmalk ya:(:(
|
[B]mevlüt boş adam
kendi liginde iyi oynayabilir ama milli maçlarda başarısız[/B] |
sezon başından beri takımında yer almayan ,ki alsa dahi nasıl futbol oynadığı belli olan sabriyi oynatmasıını anlamak mümkün değil.şu takımda abdurrahman ve musa yer alamıyorsa,sezer gibi bir oyuncu ümit milli takıma çağrılmıyorsa sivasspor ile ilgili birilerinin aklında kötü niyet olduğu besbelli.
|
halil varken veya mehmet yıldız varken batuhan'ın ne işi var orda fatih hoca böle bi kadro sürmez bence tahmin etmiyorum halil-mevlüt yada halil-mehmet yada mehmet-mevlüt ikiliyle çıkar diye düşünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50. |