![]() |
--->: -->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumlar
[QUOTE=Yiğiter;425485][B]Fatih Terim gidecekse ben 5 yemeye de razıyım.[/B][/QUOTE]
ben 5ten vazgeçtim Fatih terim gitsin. Dünya Kupasınada katıLmayALım:D:D |
--->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
sivastan kimse oynamadıktan sonra neye yarar,bu fatih denen adam mehmeti neden almazkı
kızının birini emreye birinide mevlüte verecek galiba, bu adam mehmet i kadroya sokmaz artık.kaldıki abdurrahman ve musada bu takıma çok faydalı olurdu. |
--->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=pover58;425534]sivastan kimse oynamadıktan sonra neye yarar,bu fatih denen adam mehmeti neden almazkı
kızının birini emreye birinide mevlüte verecek galiba, bu adam mehmet i kadroya sokmaz artık.kaldıki abdurrahman ve musada bu takıma çok faydalı olurdu.[/QUOTE] HakLısın ama napaßilirizki.. KazayLa maçLarı kazanıyoruz. güç bela elemeleri geçiyoruz.. Şansa ßala Euro 2008'de yarı finale kaLdık.. Ama O hep hakLıdır.. |
-->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumları
1. Bence deplasmanda hep en iyi 11 ler cikmali, buna Mehmet Yildiz da ait.
2. Mac deplasmanda oldugu icin belki biraz zorlasir, ama galip gelecegimize inaniyorum. 3. Türkiye ye basarilar, allah yardimcilari olsun. |
--->: -->: Estonya-Türkiye Maçı Tahmin ve Yorumlar
[QUOTE=XXCakir58;425641]1. Bence deplasmanda hep en iyi 11 ler cikmali, buna Mehmet Yildiz da ait.
2. Mac deplasmanda oldugu icin belki biraz zorlasir, ama galip gelecegimize inaniyorum. 3. Türkiye ye basarilar, allah yardimcilari olsun.[/QUOTE] maçLara göre adam seçmek yanLış oLur.. sadece DepLasmandamı en iyi kadro çıkması gerekiyo. içerdeki maçlara kötü kadromu çıksın yani.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:09. |