SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombinelilere Forma Dağıtılacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21265)

SivasLady 15.10.2008 10:16

--->: Kombinelilere Forma Dağıtılacak

[QUOTE=YatodaSin;426326]bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.[/QUOTE]

[QUOTE=yerliturkuaz;426351][B]Hem forma bulmakta sikinti yasaniyor deniliyor hemde taraftara forma dagitiliyor bu ne is anlamadim...[/B][/QUOTE]

[B]yönetim futbolculara dedi üstünüzdekileri vermeyin diye
bunlar özel siparis verilmis formalar
sanmiyorum ki futbolcularin giydikleri kadar kaliteli vs. olacaklarini :)
hem kombine alinirken söz verildi forma verilecek diye
sözlerini yerine getiriyorlar[/B]

yener_sahin 15.10.2008 11:22

[QUOTE=yigido_sampiyon;426362]arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı...

fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış...

onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart...[/QUOTE]

sanal satış her zaman iyidir.hem adaletli olunur hemde daha güzel hizmet verilir.sivassporstore de formalar atkılar diğer bütün şeyler onlıne ortamda satış yapılsa insanlar kargo ile her yerden temin edebilirler.açacaksın birde tasarım yeri kişi istediği tasarımı yapacak sende bir yerle anlaşıp ürettireceksin.internette tish-o.com gibi yerler bu işi çok iyi yapıyorlar.hem çok kaliteli hemde fiyatları uygun.

muhsin koçak 15.10.2008 12:04

benim 7 tane orjinal formam var ve hepside lisanslı,kombineli arkadaşlar bir kombine bilet aldınız diye bedava forma istemekte neyin nesi,takımını seven verir parasını alır formasını.

subasi29 15.10.2008 12:39

Bunlar ne anla onlineden yahu magaza acildi internet adresi yok ne bilecez icinde ne oldugunu...bunlar devede kulak degil!!!!davarda kulak burda milletin elesirisine cevap verenler yonetim kurulumu..virt zirt

yener_sahin 15.10.2008 12:48

[QUOTE=subasi29;426429]Bunlar ne anla onlineden yahu magaza acildi internet adresi yok ne bilecez icinde ne oldugunu...bunlar devede kulak degil!!!!davarda kulak burda milletin elesirisine cevap verenler yonetim kurulumu..virt zirt[/QUOTE]

.........cevap için sağol........

ali_zara 15.10.2008 13:35

ekonominin düzgün olması için iyi bir fikir bence

OLCAY_58_AKKUS 15.10.2008 14:37

[QUOTE=YatodaSin;426326]bu ne sacmalik ya.bir konuda formalar pahali kimseye forma vermeyin deniliyor.simdide forma hediye ediliyor.[/QUOTE]

bu formalar orjinal değil kardeş taraftar forması yani 5-10 ytl parası.orjinal değil

58isa58 15.10.2008 15:39

helal olsun bu şartlara ragmen bunları yapabiliyorsak valla...

ozer10 15.10.2008 15:40

[QUOTE=yigido_sampiyon;426362]arkadaşım çok haklısın...biletleri internetten veya biletx gibi profosyonel bir şirket tarafından satılmalı...

fenerbahçe maçında kale arkası a tribününden bilet almak için gittim...kongre binasındaki görevli bana o biletler daha gelmedi iftardan sonra gelecek dedi...yarım saat sonra arkadaşla karşılaştım aynı yerden bilet almış...

onun için internet veya profesyonel bir bilet satışı şart...[/QUOTE]

haklısın sivassspor gibi takımsın ve internette veya profesyonel biley satışın yok bencede düşünülmeli

fulya 15.10.2008 17:09

TARAFTAR OLARAK BİZE DE YOLLAYIN FORMA .ÜZMEYİN BİZİ
:confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26.