![]() |
--->: SivasspoR Ankaragücü ResiMLeR
[B]resimler cok güzel emeginize saglik
takimi destekleyen taraftara tesekkürler[/B] |
-->: SivasspoR Ankaragücü ResiMLeR
Resimler cok güzel. Paylasim icin tesekkürler
|
-->: SivasspoR Ankaragücü ResiMLeR
Konu dışına çıkan yorumlar silinecektir.Dikkat!!
|
resimler icin tskler............. cok guzel olms
|
kardeşim cekenın elıne saglık allah kabul etsın
|
resimler cok guzel elinize saglık
İNADINA 58 |
çok güzel olmuş gerçekten paylaşımın için çok teşekkürler.ayrıca burdan yiğidogençlik fatih abiye ve mesut abiye selamlarımı gönderiyorum.fatih abi seni fotoğraflarda gördüm ama mesut abiyi görmedim.yoksa o maça gelmedimi.inşallah bjkyi de geçeriz.
|
[B]Çok güzel resimler.Sivasspor'u yanlız bırakmadığını için teşekkürler.[/B]
|
Maçın galibi Sivasspor, ama tribünün galibi Ankaragücü taraftarlarıydı. Başkentliler ‘Kırmızı-Beyaz en büyük Sivas, en büyük başkan Mecnun başkan, şampiyon Sivasspor’ ve arada kendilerine protesto olarak ‘Sen oyna Cemal sen oyna, Cemal Aydın istifa, yönetim istifa’ tezahüratlarında bulundular, maça gelen 9 bin Sivassporlu taraftarı coşturdular. Hatta bir ara 4 Eylül Stadı’na Meksika dalgalanması bile yaptırdılar.
|
[QUOTE=mrkz_abi;428430]Maçın galibi Sivasspor, ama tribünün galibi Ankaragücü taraftarlarıydı. Başkentliler ‘Kırmızı-Beyaz en büyük Sivas, en büyük başkan Mecnun başkan, şampiyon Sivasspor’ ve arada kendilerine protesto olarak ‘Sen oyna Cemal sen oyna, Cemal Aydın istifa, yönetim istifa’ tezahüratlarında bulundular, maça gelen 9 bin Sivassporlu taraftarı coşturdular. Hatta bir ara 4 Eylül Stadı’na Meksika dalgalanması bile yaptırdılar.[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]kardesım cok guzel cvp yazdın evet dk 1 ankaragucluler bagırıyor dk 5 yıne bagırıyorlar dk 15 sustular ckıldı bız bagırdık dıyoruz baktılar ankaragucluler takım 3 gol yedı barı sıvas dıye bagıralım dedıler meksıka yapıyorlar BIR KERE SEHITLER ADINA BAGIRDILARMI ben bız yanı yiğido gençlik bağırdı dıyorum allaha emanet olun..[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50. |