![]() |
--->: YİNE YOLLARDAYIZ
beşiktaşlı olarak sivassporumzn türbününde bjk formamla olacagımı sölemişdm bütün fb gs li arkadaslarımızı sivassporumzu centilmen bir sekilde desteklemeye yuwam inönü stadına bekliorm
|
allah yolunuzu açık etsin gardaşlar bu yolda emeğiniz büyük
|
slm gardaslar gecerken benide fransa dan benide alirmisiniz benyanarim cok isterim birkezde olsa sivasspor macini statda izlemeyi enson izledim mac 17 sene onceydi hep hasretle bekliyom ins bir gun izlerimdiye
|
istanbula bekleriz iyi yolculuklar yigidolar
|
[QUOTE=karadavut58;429513]slm gardaslar gecerken benide fransa dan benide alirmisiniz benyanarim cok isterim birkezde olsa sivasspor macini statda izlemeyi enson izledim mac 17 sene onceydi hep hasretle bekliyom ins bir gun izlerimdiye[/QUOTE]
ABI OTOBÜSÜ GECE 21:00 DE GÖNDERDİK.GEÇ KALDIN..:) |
Teşekkürler Yiğidolar.................................
|
Cevap: YİNE YOLLARDAYIZ
[COLOR="black"][B]1967 sivasspor genç taraftarlar derneğine sonsuz teşekkürler yine yapacağınızı yapmışsınız sağolun var olun[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]gelen bütün arkadaşlarımıza başta sebo ve serhan abilerim olmak üzere çok teşekkür ediyorum...inşallah bir daha ki deplasmanlarda da birlikte oluruz...[/COLOR][/B]
|
arkadaslar antalya deplasmanına gidilicekmi bni bildilendirirseniz sevinirm...;)
[email]ysn_058@hotmail.com[/email] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32. |