SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnönü Stadı Beni İyi Bilir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21386)

YigidoGenclik38 22.10.2008 12:32

--->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

[FONT="Arial Black"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="DarkGreen"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN OYNA MEHMET BİZ CALARIZ ALEM BİZİ DİNLERR DİORR CEZA:D:D[/COLOR][/FONT]BİLİYORSUN ABİ Bİ SORUM VAR ANKARAGÜCÜNE ATTIGI GOL DEN SONRA SEVİNMEDİYA FATİH TERİME TEPKİ MİYDİ BU???????????? [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]

g-unıt058 22.10.2008 12:49

sivasımız yensin 1-0 olsun bizim olsun

slasher//z 22.10.2008 14:23

[QUOTE=35fulya58;429253]Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçı Balili ile 1-0, ikinci maçı Mehmet Yıldız ile 1-0, üçüncü maçı ise Mohammed Ali 2-1 kazanmıştık. Her maçta bir yıldızımız kazandırmıştı. Şimdi sıra Musa Aydın'a geldi. Onun atacağı golle kazanacağız.[/QUOTE]

COKK GÜZELL YAZMIŞSIN.TSKLER...

EyüphanAydın 22.10.2008 15:10

[B]Mehmet Yıldız'ın bu düşüncelerini eğer takıma aktarırsa takımla paylaşırsa takımımızın işi dahada kolaylaşır.

Elbette her takım güçlüdür.Beşiktaş gerçekten Türkiyenin en büyük takımlarından birisi olabilir.

SOnuçta yenilmiyecek diye bir kaide yok ! Eğer çok iyi oynayıp,sahada diri kalırsak inanın Sivasspor'u kolay kolay kimse yenemez.

Mehmet Yıldız'ı belki unutmuş olabilir İnönü Stadının çimleri.Haydi Mehmet ve takım arkadaşları bir kere daha hatırlatmaya ne dersiniz ? :)[/B]

yigidoo 22.10.2008 15:14

Mehmet Yıldız “Rakibimizin gücü belli,ama bizde Sivassporuz. Biz eğer gerçek futbolumuzu oynarsak ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur.
Iste bu kadar gerisi bos laf.

ibrahim58-nl 22.10.2008 16:16

Terimin gozune soka soka 3 gol atarsin insallah...

myway 22.10.2008 16:19

-->: --->: İnönü Stadı Beni İyi Bilir

[B][QUOTE=ibrahim58-nl;429441]Terimin gozune soka soka 3 gol atarsin insallah...[/QUOTE]

evet dedigin gibi mehmetin attigi her gol fatih terimin bir yerlerine otursun...![/B]

cem 22.10.2008 18:41

haydi sivasım boz şu besiktasın ve mustafa denizlinin fiyakasını...

cücü baba 22.10.2008 19:04

[B]bu maçı alalımda kimler gol atarsa atsın farketmez sonuçta kim gol atsa takım kazanıyor ama elbetteki mehmedin atması daha hoş olur..[/B]

emresahin 22.10.2008 19:42

beşiktaşlı olarak sivassporumzn türbününde bjk formamla olacagımı sölemişdm bütün fb gs li arkadaslarımızı sivassporumzu centilmen bir sekilde desteklemeye yuwam inönü stadına bekliorm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:41.