![]() |
--->: Kazanmak İstiyoruz
bugünkü kadromuz ve oyun tarzımızla beşiktaşa kesinlikle kaybetmeyeceğiz...bjk gençler maçını çok kolay attığı gollerle kazandı..eğer gençler biraz istekli becerikli olsa maçı çevirebilirdi..benim inancım sivassporun kazanacağı yönünde çünkü her halimizle iyi oynuyoruz..iyi mücadele ediyoruz..
|
[B]İnönüde çok iyi bir gelenek haline gelen çıkışımız var.Aynı büyük beldelerde nasıl seneden seneye Festival veya Panayırlar yapılıyorsa bizde bunu İnönüde adet edindik.
Bu adeti bozmayalım,Allah yar ve Yardımcımız oLsun.[/B] |
arkadaslar cuma günü bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzn türbününde olacagım bjk formam sivas atkımla beni tanıyabilrsnz cuma günü görüsmek üzere sivasdan hediye forma istiorm istanbula gelirken unutmayın...
|
-->: --->: Kazanmak İstiyoruz
[QUOTE=emresahin;429492]arkadaslar cuma günü bir beşiktaşlı olarak sivassporumuzn türbününde olacagım bjk formam sivas atkımla beni tanıyabilrsnz cuma günü görüsmek üzere sivasdan hediye forma istiorm istanbula gelirken unutmayın...[/QUOTE]
kardeş sen sivaslıysan beşiktaşı bırakmalısın asla boyle bir yanlış yapıp sivas trubunune bjk forması ile gelme |
senin gibi düsünen kimse olmadıgı için seni kayleee almıorm bjk formamla sivas atkımla cuma günü görürsün
|
[QUOTE=emresahin;429500]senin gibi düsünen kimse olmadıgı için seni kayleee almıorm bjk formamla sivas atkımla cuma günü görürsün[/QUOTE]
kardeş ben sadece uyardım sen bilirsin ama kavga çıkmasın istiyorum sivas trubunde |
senin gibi düsünenler istisna olarak düsünüorm bi takım seyleri düzeltmek için ben o formayla geliorm
|
[QUOTE=emresahin;429504]senin gibi düsünenler istisna olarak düsünüorm bi takım seyleri düzeltmek için ben o formayla geliorm[/QUOTE]
ben inanıyorumki o trubundekilerin hepsi benim gibi istisnalardan olacak çünkü hem istanbul takımı hemde geçen sene hakkımızı yemiş bir takımı destekliyorsun |
ben o takımı 21 senedir destekliorm maca sen gelmedkden sonra bi sorn cıkmıcagından emin olabilrsn
|
[QUOTE=emresahin;429514]ben o takımı 21 senedir destekliorm maca sen gelmedkden sonra bi sorn cıkmıcagından emin olabilrsn[/QUOTE]
o zmn git bjk trubununde desteklemeye devam et sivaslı ayılar istanbulda ne arar diye bağır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13. |