SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21436)

cücü baba 24.10.2008 21:52

--->: Maçı Değerlendirelim

[B]her zaman söylüyorum varsa yoksa istanbul takımları şimdi yüzün kızardımı fatih terim efendi, acaba bu yapılan saha dışı çirkinlikler 4 eylülde yapılsa ne ceza alırdık hele hele ayakkabıya ne demeli bu ne iş anlamadım gitti umarım her kes hakettiği cezayı alır biz hiç bir zaman ayrıcalık istemedik sadece ADALET..ADALET..ADALET.. istedik çokmu şey acaba istediğimiz maçın yorumuna gelince biraz şanslı olsak herhalde maçı alır gelirdik ama olsun bu 1 puanda iyidir inönüde AYAĞINIZA,YÜREĞİNİZE SAĞLIK FUTBOLCU KARDEŞLER... [/B]

GLoBe-Y-Gençlik 24.10.2008 21:55

[B]İNATLARINA ANTI ISTANBUL ANTI CARSI DIYORUZ HEPSI SIVASA GELICEKTIR HESAP SORULACAKTIR. MACIN YILDIZI MEHMET YILDIZ EN KÖTÜSÜ HAYRETTIN TUM SEZER DI DIYORUM AKIN ELINDEN GELENI YAPTI AMA ATTIGI TOP BIZE DEGIL RAKIP TAKIMA GITTI . [/B]

izmirliyigido 24.10.2008 22:03

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bence maçın tek yıldızı SİVASSPOR'du. Maçın en çirkin, en kötü, en terbiyesiz, en aşağılık, en kahreden, en berbatı ise BEŞİKTAŞ [B]TRİBÜNLERİYDİ[/B]. ALLAH hepsinin cezasını versin. Aşağılık adamlar. Ne anamız kaldı, ne bacımız kaldı.

Futbol Federasyonunu ve Disiplin Kurulunu göreve davet ediyorum. Böylesine terbiyesiz bir taraftar topluluğuna en az 3 maç saha kapatma verilmeli.

Vermezlerse yazıklar olsun. 2 sene önce bize kötü tezahürat (bakın küfür değil, kötü tezahürattan) 250 milyar para cezası ve 1 maç saha kapatma cezası verilmişti.

Federasyon göreve.

.

redelgae 24.10.2008 22:05

Şeref ve haysiyetten yoksun 8taşlılar.
Utanmaz allanmaz adam müsvetteleri / yaratıklar.
4Eylül' de görüşeceğiz .....

Kokomo 24.10.2008 22:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

M.Yıldız, Bilica ve Diallo çok iyi idi. Sezer ve İbrahim çok kötülerdi. Takım iyi yolda, hepsine teşekkür ederiz.

yigidomustafa58 24.10.2008 22:09

maçı değerlendirdim :D

[B][U]Maçın yıldızı kimdi ?[/U]

[COLOR="Red"]da Silva BİLİCA[/COLOR]

[U]Maçın en kötüsü kimdi ?[/U]

[COLOR="Red"]Herve Tum , İbrahim Dağaşan[/COLOR]

[U]Maçta göze çarpanlar ?[/U]

[COLOR="Red"]maçın son dakikalarındaki moral bozucu karışıklık[/COLOR]

[U]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/U]

[COLOR="Red"]hiçbir eksiğimiz yok Allaha ŞÜKÜR...[/COLOR][/B]

şarkışlalı_yigi 24.10.2008 22:12

siz merak etmeyin sivastaki yalloşlar gene giyer sivas çarşı tişörtlerini onları yalarlar köpekler
sivaslı köpekler istanbulu destekler

özyiğido 24.10.2008 22:13

geçen sezon SİVASSPOR-b.taş maçını istanbuldan seyrederken takım taraftarımız çekirdek çıtlatmakta meşgulken golleri peşpeşe yedik.şimdide küfrün alayını yedik.paso yiyoruz biz ne zamam yedireceğiz....SİVASTAKİ BU BÜYÜK TARAFTARA DUYURULUR.gururumuzsunuz?

yigidozan 24.10.2008 22:17

üzüldüm beşiktaşa iki puan bıraktık. sağlık olsun. ama beşiktaş taraftarı yaptı yine çirkefliğini. sivastaki maça ben diyarbakırdan gelecegim ve yeneceğiz inşallah. bu sezon altımızda kalacak beşiktaş. federasyon bile kurtaramaz

kurtay58 24.10.2008 22:35

Maçın yıldızı tabi ki Mehmet Yıldız
Maçın kötüsü sekiztaş taraftarı
Ayrıca SivaslıToramanı da şiddetle kınıyorum. Bu nasıl Sivaslı
bizim bütün maçlarımızda çirkeflik yapıyor. Ayıp ediyor ayıp.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00.