![]() |
-->: TSL'de Haftanın Maçları
[B]Fenevbahçe 5 tane atmış Bursa'ya.Bursa'nın ileriye gidemeyeceği belli.Bu kadar kötü defansla hiç bir şey yapamazlar.[/B]
|
[B]Tebrikler Eses!
Bu haftanın en karlı takımı FB oldu maalesef.[/B] |
--->: TSL'de Haftanın Maçları
[B]Haftaya Kayserispor Beşiktaş'a çok güzel bir ders verecek haftaya gene Anadolu takımları damgasını vuracak...[/B]
|
[B]Bana göre bu haftanın en iyi çıkış yapan takımı Es-Es oldu.Çok iyi oynayıp Galatasaray karşısında iyi bir netice aldılar .[/B]
|
[B]Trabzon da Antep ile berabere kaldı.Trabzonun düşüş yaşayacağı aşikardı.Haftaya Belediye Trabzonu yenecek bence.[/B]
|
evet insallah kayseri maci alir eziktas rezil olur...
|
Kendini Sivasspor gibi görenler, bu hafta ağzının payını aldı. Trabzon evinde berabere, Bursaspor Fener'den 5 yedi, G.Antep berabere.
Bize yetişmeleri için bizi takip etmeleri lazım. |
Eskisehirspora haksizlik
Dün aksam Eskisehirspor-Fenerbahce macini izledim, ama hic dogru düzgün sevinemedim.
Eskisehirspora haksiz kirmizi kart verildi, penaltiydi ama sari kart yeterdi. Ayrica eskisehirsporun attigi golu sayilmadi, volkanin uzanarak disari attigi gol pozisyonu. Ayrica burdan Federasyona duyurmak istiyorum. Anadolu takimlarin arka arkaya 2 hafta bir büyük takim ile oynamasina karsiyim. |
--->: Eskisehirspora haksizlik
[B]Öncelıkle EZİKLERin 3 puan alamamasına cok sevındım..
Macı ızlemedım ama emınım eskısehır ın hakkı yenmıstır... Ne dıyeyım Zavallı fener Beter Ol Beter :)[/B] |
ARTIK NAMAGLUP DEGİLSİN
[FONT="Arial Narrow"][FONT="Arial Black"]ARTIK SENDE NAMAGLUP DEGİLSİN 8TAS BİZDEN KACTIN AMA KAYSERİDEN KACAMADIN YİGİDİN HAKKI YENMEZ İSTE BÖYLE EZİLİR SİN EN BÜYÜK SİVASSS HELAL SANA ANADOLU
FORZA ANADOLU TEK GERCEK SİVAS[/FONT][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |