![]() |
--->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
mehmet yıldız için guizaya verdikleri paranın 3 katını vermesi lazım
ayrıca musa için alex blica içinde can+ gürhanı verirse olabilir:D:D:D |
Cevap: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
yuhhhhh artık kim sallamışsa baya kuvvetli sallamış dur birazda ben sallim
şok şok şok flash flash flash dünyada ilkkez takım takası gerçekleşiyor.fenerbahçe futbolcularının hepsini sivasspora sivassporda fenerbahçeye verecek :):):) |
inş. dogru degıldır ama dogruysa küme kadar gıder bu yol
bu arada gecen sene bulent hocam her mac sonu mehmeti alan sampıyon olur dıyordu bu sene gol kralı olmasına ragmen hi. soylemedi boyle bısey mehmet yıldız devre arasında yolcu gibi :) |
ne bicim is bu habere gulerim bu futbolculari veren adam sivasli degildir....
|
-->: Fener Gözünü Yigidoya Mi Dikti???
bnce devre arasında hıc oyuncu satmamalıyız sezon bıter sonra eger ıstenen para verılırse satılabılır sezon sonunda alacagımız 1 oyuncuyu devre arasında almak ıstesek 2 kat para lazım ve takıma uyum saglayamayabılır bnce fb alsa alsa Mehmet YIldızı alır
|
futbolcularımızın kafasını karıştırmak dan başka bişey değil bu haberler
hepsi form da maşallah boşver biz almayalım biz böle iyiyiz |
[B]Bu transfer olacak gibi değil bence eğer hedeflerimiz var ise takımı kesinlikle satmamamız gerekir ama yok derseniz hemen satın gitsin...
Ben bu haberin doğru olduğu kanısında değilim....[/B] |
[QUOTE=D_Mrsic;433393]Sevgili hemsehrilerim; Fenerbahceye yakınlıgıyla bılınen arkadasım ve abımın sayesınde bu duyumu aldım. Ve sizinle paylasmak ıstedım.Transfer olur yada olmaz 2-3 gune kalmaz basınada bomba gıbı dusecektır. Ögrendıgıme gore Fenerbahce Mehmet Yıldız;Musa Aydın ve Bilicayla cıddı olarak ılgılenıyormus. ayrıca devre arasında balılı eger turk statusune gecerse. bu ucluye balılıyıde dahıl etmeyı dusunuyorlarmıs. karsılıgında ıse tümer metin; gurhan gursoy; ilhan parlak(kıralık) ve can arat ile 3 mılyon euro onereceklermıs. aldıgım bılgı bu yonde. sızlerle paylasmak ıstedım. hepınıze kucak dolusu sevgıler ve saygılarımla....[/QUOTE]
ILHAN PARLAK KIRALIKMIS CAN BIZDE KADROYA GIREMEZKI SEDATIMI KESECEK YOKSA MURATIMI GÜRHAN IS YAPAR TÜMERI NE YAPACAKSIN 32 YASINDA 3 MILYON EURO COK AZ PARA ENAZ 15 MILYON VERMELERI LAZIM TIKKATINIZI CEKERIM KAYSERISPOR YÖNETIMI MEHMET TOPUZA 15 MILYON ISTIYOR- BEN BU HABERE GÜLÜYORUM YALAN HABERDIR |
[B]Büyük takım olmak istiyorsak satılmamalı hiç biri.[/B]
|
reklam kokan hareketler bunlar mayk.. fenerde sokaga atacak para çok-- uydurma haber bunlar - ınanmam- belkı mehmet dogru olabılır- kım sallamıssa iyi sallamıs- fotospor - fotogol yada fotomaç yazmıstır- çünkü bunların üstüne sallayan yok........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48. |