![]() |
--->: Antalya İle 3. Randevu
insallah bu 3 maci mizi yeneriz antalyaspora karsi bence zor olacak mac ama yinede insallah sivasspor mu maci alicakti
|
[B][I]Yiğidolarımızı Canı Gönülden Antalya Atatürk Stadında Desteklemeye Gideceğiz...
Memleket Özlemimizi İnşallah Pazar Günü Oynanacak Maçta Sivassporlu Oyuncularımızı Gönülden Destekleyeceğiz... Bayraklarımızla , Çoşkumuzla Stada Ayrı Bir Renk Katacağız...[/I][/B] [B][U]YİĞİDO NERDE BİZ ORDA ! ! ! [/U][/B] |
[B]2.galibiyetimizi alacağız ben inanıyorum...[/B]
|
Yarın inşallah maçı alacağız.. Ne olur ne olmaz diye biletix den hemen aldım biletlerimi :) yarın inşallah gümbür gümbür takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz.. Maçı rahat alacağımıza inanıyorum..kadro yapısı itibari ile antalya bize rakip olamaz ..:) Antalya'nın ne çok iyi defansı,nede çok iyi orta sahası var.zaten durumları ortada.sadece forvetleri biraz iyi....
|
Cevap: Antalya İle 3. Randevu
antalyasporu sahasında yeneceğimize inanıyorum.ben de sivasspor formamla tribünde takımımızı destekleyeceğim
|
-->: Antalya İle 3. Randevu
kazanmay mecbur oldugumuz bir maç ve kazanacagımıza emın oldugumuz bir maç zor da olsa üç puanı alcagız
|
Cevap: Antalya İle 3. Randevu
Yigidolar insallah galibiyetle dönecekler iki mactanda, ben buna cani gönulden inaniyorum.ama cok zor olacak sanirim Antalya maci.
|
Yarın Antalya'dan galibiyetle döneceğiz. Buna inanıyorum, herkes inansın.
|
bu maçıda alalcağız herkes korksun bısden
|
Bu macı alıp yolumuza dewam ederiz.... İNşallah ..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:12. |