![]() |
--->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor
insallah yenereiz antalyaspora karsi yenildik bu maci sivasspor alir diyorum
SIVASSPOR 2:1 Konyaspor |
Cevap: TSL/ Sivasspor - Konyaspor
[QUOTE=GokhanTurna;435310][B]16 Kasımda oynayacağımız Konya macı ile ilgili tahmin ve yorumlarınız...[/B]
Konyaspor ile oynadığımız 4 lig macında 1 galibiyetimiz 3de maglubiyetimiz bulunuyor. Üst sıralardan kopmamak için kazanmamız gereken bi maç[/QUOTE] Öncelikle bir düzeltme yapayım, Konyaspor ile bugüne kadar Süper Ligde 4 değil 6 karşılaşma yaptık. Bunlarında 4'ünde yenildik, 1 kez berabere kaldık sadece 1 kez yenebildik. Yani kısaca başımıza bela olan takımlardan birisi. [B][U]TSL 2005-2006 Sezonu[/U][/B] (E) Sivasspor - Konyaspor 1 - 1 [B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 1 - 2 [B][U]TSL 2006-2007 Sezonu[/U][/B] (E) Sivasspor - Konyaspor 1 - 3 [B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 0 - 2 [B][U]TSL 2007-2008 Sezonu[/U][/B] (E) Sivasspor - Konyaspor 3 - 0 [B](D)[/B] Sivasspor - Konyaspor 1 - 2 Kendi sahamızda [B]3 M[/B]açta [B]1 G[/B]alibiyet, [B]1 B[/B]eraberlik, [B]1 M[/B]ağlubiyet alırken [B]5 G[/B]ol atıp [B]4 G[/B]ol yedik, Deplasmanda ise [B]3 M[/B]açta [B]3 M[/B]ağlubiyet alırken [B]2 G[/B]ol atıp [B]6 G[/B]ol yedik, Görüldüğü gibi Konyasporda Ankaraspor gibi ters gelen bir takım. Ama inşallah bu sefer zafer bizim olacak. Kardeş şehrin takımını yeneceğiz. . |
Cevap: TSL/ Sivasspor - Konyaspor
[B]antalyada kaybettigimiz 3 puanı konya karşısında alırız[/B]
|
RAHAT BİR ŞEKİLDE 3-0 GALİP GELCEZ DİYORUM...
|
[FONT="Arial Black"][QUOTE=furkancfc;435560]RAHAT BİR ŞEKİLDE 3-0 GALİP GELCEZ DİYORUM...[/QUOTE]
biz bu macta olacaz ins ins güzel bir sonuc alırız[/FONT] |
[QUOTE=YigidoGenclik38;435567][FONT="Arial Black"]
biz bu macta olacaz ins ins güzel bir sonuc alırız[/FONT][/QUOTE] bu aLemde kraL yiğidoLAr ............ |
[FONT="Arial Narrow"][FONT="Arial Black"][QUOTE=furkancfc;435568]bu aLemde kraL yiğidoLAr ............[/QUOTE]
tek gercek yigidolar istanbul yalakaları iseler basıp gitsinlerr [/FONT][/FONT] |
[B]bu maç 3-1 Sivassporumuzun galibiyetiyle biter...[/B]
|
bu maçı kesinlikle almamız lazım diye düşünüyorum we alacağımıza inanıyorum sivas trabzon maçınıda alırsı süer olacak
|
kupadaki tarife yenecük 1-0 alırıh
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12. |