![]() |
-->: 0 Rh + kan ihtiyacım var
Bu konu acildigi icin sevindim. Allah babaniza acil sifalar vesin, insallah kan bulunur. Tez zamanda araniza döner.
Hepimiz kardesiz. Paylasim iicin sagol. |
--->: 0 Rh + kan ihtiyacım var
abi gecmis olsun ama ben isvicredenim istesemde veremem ama zaten kan grubum uymuyo......
ACIL SIFILAR |
vala kardeslerım benım kanım uysa canım feda olsun ama uymuyor kahrolası kan çok zor bulunuyor
|
buraya cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepsinden Allah razı olsun
|
geçmiş olsun kardeş .......................................
|
Cevap: 0 Rh + kan ihtiyacım var
[B]Allah yardımcınız olsun, acil şifalar dilerim.[/B]
. |
Gardas ben almanyadayim yanliz sivas MHP il teskilatinda soner gulbil var onunki uyuyor ve yardimci olacagindan eminim Allah yardimciniz olsun .
|
[B] kardeşim ALLAH acil şifalar versin benimki B + pozitif uysa seve seve verirdim ama sana bir önerim olacak eğer temin edemezsen siyasi partilerde böyle yardımlaşmalar oluyor gitmeni tavsiye ederim..[/B]
|
[QUOTE=cücü baba;436874][B] kardeşim ALLAH acil şifalar versin benimki B + pozitif uysa seve seve verirdim ama sana bir önerim olacak eğer temin edemezsen siyasi partilerde böyle yardımlaşmalar oluyor gitmeni tavsiye ederim..[/B][/QUOTE]
tavsiyeniz için teşekkür ederim bir kişi buldum üçyıldız58 nickli arkadaş saolsun verecek geriye bir kişi kalıyor eğer temin edemezsem tavsiyene değerlendireceğim |
-->: 0 Rh + kan ihtiyacım var
VALLAHA KARDES BENIMKI UYUYOR AMA YURTDISINDAYIM GELEMEMKI
ALLAHTAN;BABANA ACIL SIFA DILERIM BASKA ELIMDEN BIRSEY GELMIYOR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |