![]() |
-->: Trabzon İle 7. Sefer
çok önemli bir maç trabzon geçen sezonlara oranla daha iyi bir futbol sergiliyor ama bizde iyiyiz ortada bir maç olacak az hata yapan istediğini alacak
|
--->: Trabzon İle 7. Sefer
sivassporumuz herzamanki gibi futbolunu oynayip bu maci alacaktir insallah ancak sonucu lehimize cevirirsek herkesin sesini keseriz takimimizinda bu gucu var sivasimiza basarilar diliyorum
|
5.GALİBİYETİMİZİ ALMAK DİLEĞİYLE...
|
Cevap: Trabzon İle 7. Sefer
[CENTER]yenip paşalar gibi döneceğiz memleketimize.
[HTML]<iframe src="http://ad.hepsiburada.com/advEngine.aspx?accountID=fb737f6d-cff1-4c8a-b432-972edfda1535&categoryID=16&sizeID=10" width="180px" height="150px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/HTML][/CENTER] |
Cevap: Trabzon İle 7. Sefer
[B]İnşallah bariz üstünlüğümüzü bu maçtada devam ettireceğimizi düşünüyorum...[/B]
|
-->: Trabzon İle 7. Sefer
[B]0-0 skoru bozulursa biz bozarız.Orta sahada iyi basalım ve Balili ile başlayalım yeter.![/B]
|
HER TAKIMIN BAZI TAKIMLARA KARŞI ZAAFI VARDIR TAKIM ÇOK İYİ GİTSE DE O MAÇTA İYİ OYNAYAMAZ ÖRNEK ANKARASPOR BİZE TERS BİZDE TRABZONA TERSİZ İNŞALLAH YENECÜK
|
sivasspora trabzon karsısında basarılar diliyorum insalah puan veya puanlarla döneriz
|
5. Galibiyet geliyor.Trabzon'u kendi evinde bu kez de kaçırmayız...
|
[QUOTE=sivaslıkamber;439488]sivasspora trabzon karsısında basarılar diliyorum insalah puan veya puanlarla döneriz[/QUOTE]
ins alacagız bi bu macı yigido genclige basarılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |