![]() |
-->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[B]üşüdük ama değdi çocuklar[/B]
[IMG]http://i466.photobucket.com/albums/rr29/jakobieen/DSC07807.jpg[/IMG] |
-->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[B]sıradaki LÜTFEN[/B] :)
[IMG]http://i466.photobucket.com/albums/rr29/jakobieen/DSC07804.jpg[/IMG] |
--->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[B]izmirin adananın süper ligde takımları bile yokken biz elimizdeki tek takımımıza bu kadar mı sahip çıkıyoruz????
yazıklar olsun maça gelmeyen sivaslılara!!!!:mad::mad:[/B] |
Cevap: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[B]En az seyirci de Hacettepe ve büyükşehir belediye ile yarış halindeyiz :([/B]
|
-->: --->: Maçtan Fotolar (Sivas-Antep)
[QUOTE=sivasli215;442296][B]izmirin adananın süper ligde takımları bile yokken biz elimizdeki tek takımımıza bu kadar mı sahip çıkıyoruz????
yazıklar olsun maça gelmeyen sivaslılara!!!!:mad::mad:[/B][/QUOTE] hava çok soğuktu ve maç ligtv de idi buna rağmen maraton dolu idi, gönül isterki hiç boş koltuk kalmasınn lakin bunada şükür.. |
Vallahi bu gün şans bizden yanaydı ne top oynadı Antep helal olsun adamlara Tabata sakatlanmasaydı çok canımızı acıtacaktı. Ama önemli olan 3 puandı ve aldık. Şİmdi sıra Galatasaray ve Beşiktaşta. Bir de onları yensek ne olur ama.
|
[B]Böylesi soğuk bir günde,Sivasspor'a vermiş olduğunuz destek Sivasspor'lu futbolcuları birazda olsa ısıtmıştır.
Resimler Sivas'ın soğuk havasına ayrı bir anlam katmış.Teşekkür ederiz.[/B] |
slm stad boş nerdesiniz sivaslılar.......
haftaya belediye maçında ben orda olacam tümistanbuldaki sivaslıları beklerim.... |
bu güzel fotoğraflar için çok teşekkür ederiz.sitede abuk subuk fotorğaf görmekten insana gına geliyor.özellikle şehir dışında olduğumuzdan maçlardan hemen sonra eklenecek fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.Ayrıca yiğiter canırım canon alıyormuş :) hadi hayırlısı diyelim bundan sonra daha güzel fotoğraflar çekersiniz.eğer makina konusunda danışmak isterseniz [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresim ordan irtibata geçebilirsiniz.
|
bu soğukta bu kadar seyirci çok bile.4 eylül stadında soğukta,ayazda maç izlemeyenler bu durumu bilemezler.Buradan yetkililere sesleniyorum:Lütfen şu yeni stat inşaatı biranönce başlasın.SİVAS taraftarı inanın herşeye layık.Yeni stat yapılınca en soğuk havalarda bile seyirci sayısının artacağına;stadın tamamen dolacağına inanıyorum.Bu fikre nereden geldiğime gelince;yeni yapılacak olan modern stadımız kayseri kadir has stadı gibi seyircilerin oturacakları yerler doğalgaz sistemiyle ısıtılırsa stat da kışın bile boş yer bulamayacaksınız.HERŞEY SİVAS İÇİN....HERŞEY VEFAKAR YİĞİDO İÇİN....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20. |