![]() |
--->: Cevap: Mehmet Gol Sayısını 10`a Yükseltti
[B]mehmet eline geçirdiği fırsatları bu kadar cömert harcamamış olsaydı şu ana kadar 20 gol barajını aşmıştı,sadece ankaragücü maçında kaçırdığı posizyonları gole çevirebilseydi bugünden krallığını ilan etmişti.
Sivasspor bu yarışın içinde kalmaya devam ettiği sürece, mehmetin bu performansıyla bile 30 gol barajını aşacağını tahmin ediyorum.[/B] |
--->: Mehmet Gol Sayısını 10`a Yükseltti
ayağına kuvvet memedim...Allah yardımcın olsun....
|
gol kralı sivastan cıksın mehmet cok gol atsın yeter
|
-->: Mehmet Gol Sayısını 10`a Yükseltti
baroş bu hafta 3 gol attı 8 gol oldu mehmetin kaçırmaması lazım bu sene gol kralı mehmet
|
[CENTER][B][U]10 GOL[/U]
[COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ SİVASSPOR[/COLOR] [U]8 GOL[/U] MILAN BAROS GALATASARAY A.Ş. [U]7 GOL[/U] MEHMET ÇAKIR ANKARASPOR A.Ş. MERT NOBRE BEŞİKTAŞ A.Ş. [U]6 GOL[/U] DARRYL BEVON ROBERTS DENİZLİSPOR SERCAN YILDIRIM BURSASPOR SERGEY PACOME DJIEHOUA ANTALYASPOR A.Ş. SOULEYMANE YOULA ESKİŞEHİRSPOR LINCOLN CASSIO DE SOUZA SOARES GALATASARAY A.Ş.[/B][/CENTER] |
İnşallah Mehmet Yıldız sezon sonuna kadar gollerini sıralar ve kral olur...
|
bu sene mehmet yildiz toplam 22 gol atacak buna inaniyorum daha 13 haftada 10 gol cok süper insallah böyle devam eder
|
--->: -->: Mehmet Gol Sayısını 10`a Yükseltti
[QUOTE=TracyMcGrady58;442634]3 haftadir suskundu ve bu hafta suskunlugunu nihayet bozdu. Birde pozisyonu vardi onuda degerlendirseydi tam olacakti :D Insallah gollere devam eder ve bizleri mutlu eder[/QUOTE]
iyiki atamamış:D WaLLa SivaSSPor'unda Gaziantepinde 3-0 dan sonra kaçırdığı gollere o kadar sevindimki anLatamam:D Çünkü STY'de SivasSpor'a 3-0 wermiştim:D:D:D:D:D |
evet umit ediyoruzki bu gollerin ardi kesilmesin sivassporumuza yakisan bu
|
eger bu performani sürerse 20-25 gol atar mehmet ama en büyük rakibi güiza:D
sakaaaaaaa |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17. |