![]() |
NE TESADÜFÜ SON 2 YILIN TAKIMI SİVASSPOR
GEÇEN YIL BU TAKIM 73 PUAN ALDI, BU SENE YİNE ÇOK İYİ YERDEYİZ EĞER GEÇEN SENEKİ PUANA ULAŞIRSAK KESİN ŞAMPİYONUZ ARTIK SİVASSPORUN BAŞARISINI UEFA BİLE KABUL EDİYOR............ BAZI ÇEKEMEYENLER DİYEBİLİRLER ŞAMPİYON MU OLDUNUZ DİYE, AMA GELİYORUZ BİRGÜN ŞAMİYONDA OLACAĞIZ. UZUN LAFIN KISASI YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR. ARTIK HERKES İSTEMESE BİLE SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABULLENMEK ZORUNDA SİVAS LİGTE 2. SIRADA FENERİ YENDİK, BEŞİKTAŞ VE TRABZONLA DEPLASMANDA BERABERE KALDIK DAHA NE YAPACAK BU TAKIM BİZ İSTEMEDİKTEN SONRA KİMSE BİZDEN OYUNCU ALAMAZ, AMA DEĞERİ BULUNDUĞUNDA DA SATILMASI GEREKİR. BİR MEHMET YILDIZ EN AZ 6 MİLYON EURA YA SATILMALI, ÇÜNKÜ GÖKHAN ÜNAL MEHMETİN AYNINDA SIFIR KALIR O BİLE 6 MİLYON EURO YA SATILDI |
--->: Tesadüf denilemez
Bir Anadolu takımı başarılı olduğu zaman oyuncuları kapışılır ve takımın işi biter.İnşallah bizim durumumuz da böyle olmaz...
|
Cevap: Tesadüf denilemez
kulubümüz çok kısa bir süre içinde kurumsal bir yapıya kavuştu yönetimin takımın uyumu mükemmel bir makinenin dişlileri gibi çalıyor.
bunun neticesinde başarı kaçınılmaz oluyorr birazda biz sivaslılar kulube destek olsak takımı yanlız bırakmasak daha güzel başarılar gelecek |
--->: Tesadüf denilemez
evet bencede sivassporumuzun basarisi tesaduf degil ne yaptigini bilen bir ekip ve yonetim var lutfen buna sahip cikalim ve sivassporumuz sampiyon olsun bu sezon bence bu icten bile degil basarilar sivasspor
|
[QUOTE=üçyıldız58;443734]kulubümüz çok kısa bir süre içinde kurumsal bir yapıya kavuştu yönetimin takımın uyumu mükemmel bir makinenin dişlileri gibi çalıyor.
bunun neticesinde başarı kaçınılmaz oluyorr [B]birazda biz sivaslılar kulube destek olsak takımı yanlız bırakmasak daha güzel başarılar gelecek[/B][/QUOTE] İşte can alıcı nokta burası,tebrikler gardaşım... Acaba nasıl ve nekadar destek olunabilmiş,merak ediyorum... Örneğin; Kaç kombine satılmış ?, Nekadar lisanslı ürün satılmış,sms kampanyasından nekadar gelir elde edilmiş, Veya başka bir soru, "Maç günü stadyumun önünde kaç bin paket çekirdek satılmış" ? |
kıskanıyorlar sivasımızı ne tesadüfü aslan gibi maç kazanıyorlar
|
son 2 sezondur kı çok ii performan gosterıyoruz inş şampıyonlar ligi olmasada uefa ya gıdelım bu senede
|
tabi ki tesadüf denilemez tesadüf diyen halteder
|
ßüyük takım oLmak zordur.. Elindekini Satmadan üstüne Koyarsan şampiyonLuk kaçınıLmaz oLur.. Kimseyi satmadan 1 2 takviye daha yaparsak kesin önümüzdeki seneler içinde şampiyon oluruz diye düşünüyorum ben..
|
[QUOTE=laliğinoğlu;443817]İşte can alıcı nokta burası,tebrikler gardaşım...
Acaba nasıl ve nekadar destek olunabilmiş,merak ediyorum... Örneğin; Kaç kombine satılmış ?, Nekadar lisanslı ürün satılmış,sms kampanyasından nekadar gelir elde edilmiş, Veya başka bir soru, "Maç günü stadyumun önünde kaç bin paket çekirdek satılmış" ?[/QUOTE] Aslında Yönetimin Çekirdek işinede girmesi lazım.. NasıL oLsa o maçta piyasaya Çıkan ßütün çekirdekLer ßiter:D ßiLetLer ßitmez ama ÇekirdekLer ßiter:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |