![]() |
Cevap: Şansı Sivasspor`da Açıldı
[B]bu başarılı çıkışın arkasında arkadaşlık dayanışma sevgi ve saygı var dilerim dahada başarılı olur ve takım kazanır..[/B]
|
bu futbolcu sivasa geldıde basarılı oldu saten sivassporda oynayan futbolcular yıldz olup çıkıyor
|
[B]Bir zamanlar Gençlerbirliği lige yıldız yetiştirip sürerdi. şimdi o görevi Sivasspor devraldı.[/B]
|
takım iyi ve disiplinli olduktan sonra hiçbir futbolcuda problem yaşanmaz
|
[B]Benim Cok Bedendiğim Bir İsim Trabzon macından sonrada yazmıştım gecen sezon sadece 3 maç oynayıp ta böyle bir performans göstermesi takdire şayan zaten ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu inter toto musabakalarında göstermişti...[/B]
|
Cevap: --->: Şansı Sivasspor`da Açıldı
[B]bence yakın gelecekte kendisinden çok söz ettirecek ibrahim kardeşim.[/B]
|
İbrahim Dağaşan cok iyi bir cikisi var. Bunu devami getirecektir ve takimin vezgecilmez arasinda olacaktir.
Zaten Sivas'a gelen hemen hemen her futbolcu basarili oluyor. Bazilarinin biraz fazla uyum süresine ihtiyaci oluyor. Ama bir parladiklari zaman, iste İbrahim Dağaşan gibi islerini cok iyi yapiyorlar. Burdan tekrar helal olsun Bülent hocamiza diyorum. Ne zaman hangi futbolcuyu sahaya sürecegini cok iyi biliyor. Böyle yaptigi sürece daha Sivassporda firtina gibi futbolcular esmeye devam edecektir. |
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]TARANSFER OLAN BİR FUTBOLCU,HEMEN TAKIMA UYUM SAĞLAYACAK DİYE BİR ŞEY YOK.ÜÇ BÜYÜKLERDE YILDIZ OLACAĞI SÖYLENEN FUBOLCULAR KAYBOLUP GİTMEDİLER Mİ?
BENCE DAĞAŞAN'IN EN BÜYÜK ŞANSI BÜLENT UYGUN'DUR.DAĞAŞAN'I YOK OLMAKTAN KURTARIP PARLAYAN BİR YILDIZ HALİNE GELMESİNİ SAĞLAMIŞTIR.TABİİ BUNDA DAĞAŞANIN DA HAKKINI YEMEYELİM.KENDİSİNE VERİLEN BU FIRSATI TEPMEDİ.HEM SİVASSPOR'A HEMDE SİVAS'A GÜZEL BİR UYUM SAĞALADI.[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] |
hakikatende öyle. Her maci nerdeyse izlerim, ama bursasporda hic oynadigina rastlamadim.
Bizde demekki kendini göstermeyi bildi, kadroda yer almayi basardi. |
Sivasspor İbrahim gibi oyuncular için çok iyi bir vitrin oldu.İbrahim yurt dışında altyapı eğitimi almış bir oyuncu.Sivasspor'da kendini kanıtlamak isteyen;doymamış bir oyuncu.Sivasspor ancak bu tür doymamış oyuncularla ligde kendini gösterip arzu edilen hedeflerini gerçekleştirebilir.Umarım İbrahim bu çıkışını devamlı olarak gösterirse hem kendisi;hem de Sivasspor ;hem de Türk futbolu kazançlı çıkacaktır.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:40. |