![]() |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
maçı alacağımızı tahmin ediyorum...belki rakip son sıralarda ama küçümsememek gerek çünkü şiddetle puana ihtiyaçları var...inşallah maçı alırız...
|
YIGIDOLAR HACETTEPEYE DORT DORTLUK KARSILAMA VE AYNI SIFRELI
TARIFEYI UYGULAYACAK SIVASSPOR 4 HACETTEPE 0 |
[B]Evet ne zman lider oluruz diyorum işte bu maçtan sonra lideriz inşallah
hacetepeyi yenelim lideriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR -3 - [/COLOR] [COLOR="White"][COLOR="LemonChiffon"][COLOR="Black"]HACETEPE - 1[/COLOR] [/COLOR]-[/COLOR] [/B] |
bende 2-0 diyorum inşallah galibiyet serimiz devam edecek
|
3 puan bizim olsunda kaç sıfır olursa olsun..Olsun da Mehmedim birkaç gol atsın..
|
[B]İyi bir seri yakalamış bulunmaktayız.Bu seriyi Türkiyenin en iyi takımlarıda karşımıza çıksa bozamaz.
Zaten en iyi takımlarına karşı bu üstünlük bulunmuş durumda.Zorlu maçı alıp yolumuza devam edicektiriz.[/B] |
[QUOTE=yigido yakup;444730][B][COLOR="green"]Haftaya 13.12. saat 14:00'de olan
Sivasspor - Hacettepe karsilasmasinin tahminlerini ve yorumlarini buraya yapabiliriz bence bu mac [COLOR="red"]Sivasspor 3[/COLOR] - Hacettep 0 biter bizdeki tarife hep üc [/COLOR][/B][/QUOTE] 3-0 bencede bu maç bizim Banko:) |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;444773][B]Evet ne zman lider oluruz diyorum işte bu maçtan sonra lideriz inşallah
hacetepeyi yenelim lideriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR -3 - [/COLOR] [COLOR="White"][COLOR="LemonChiffon"][COLOR="Black"]HACETEPE - 1[/COLOR] [/COLOR]-[/COLOR] [/B][/QUOTE] Senin demenle lider oluyorsak inanırım:Dama senin demenle statda adamlar kış uykusundan kalkmıyor:)demekle olmuyor maalesef çırpılsan dahi yine hüsran yine off ya ne olacak bizim bu sessiz çıt çıt çı Yiğidolara:D |
bugunkü maç güzel bi bayram hediyesi oldu. moralli gecen haftanın sonunda inşallah Hacettepe engelini de fazla zorlanmadan aşarız ama tedbiri elden bırakmamak lazım:)
|
Her zaman dediğim gibi 1-0 olsun bizim olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:43. |