![]() |
Cevap: Yiğidolar Olimpiyatı Salladı!
[B]Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...[/B]
|
sevgili hemşerilerim hepinizin bayramını kutlar başarılarınızın devamını dilerim
|
helal olsun yiğidolar istanbuldaki sivaslılar derneğine slm lar
|
[B][I][SIZE="6"][COLOR="Lime"]organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
|
tşkler ist yigidolar. inşallah bu olimpiyatı doldurmak bir gün yigidolara nasip olur..................................
|
gençlerin sivasspora ilgisizligini anlamak mümkün degil,her insan biraz milliyetçidir,bizim gençlerimize ne oluyor,bende gs ı tutuyordum,şimdi dilerim küme düşer.benim için varsa yoksa sivasspor. o kadar
|
TEŞEKKÜRLER İSTDER
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR |
[QUOTE=besyo_cu;445158][B]Sivasspor.com ve İstder'in Sivas ve Sivasspor için ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya cıkmıştır. İstder'i ayrıyetten kutlamak gerekıyor trt 1 de bile övgü ile İstderin bu başarılı organızasyonundan bahsettiler emeği gecen herkese sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum...[/B][/QUOTE]
[B]konuyla ilgili bende bir şey söylemek istiyorum,dün akşam srt de ekil inşaatın patronuda sivaslıların istanbuldaki gücünden övgüyle bahsetti,söylediği şey özetle şu şekilde;sivaslılar birbirlerine kenetlenirlerse istanbuldaki en büyük güç olurlar.İnşallah bu yerel seçimlerde sivaslılar ağırlığını hissettirirler.:)[/B] |
[B]kim ne derse desin o stada o kadar seyirciyi toplamak hiç kolay değil
organizasyonda emeği geçenlere sivassporumuza ve de maçı izlemeye giden taraftarlarımıza tsk ediyorum....[/B] |
[QUOTE=ilkeryilmaz58;445108]ilk yarı alt taraftalardı sonra ne olduysa alt taraf bom boş oldu bi baktım üst taraftalat[/QUOTE]
yagmur basla dı ya ondan tum mılet yukarı çıktı bıs de en ustte olduğumuz halde ust katın en onune ındık :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:31. |