![]() |
Cevap: Fener'in Gözü Sivaslılarda
Küme düşeriz küme yönetim akıllı olsun.......:mad:
|
[B][B]evet haberi bende ntv de dinledim ve hiç şaşırmadım
istanbul takımları her zamanki oyunlarını tekrar sahnelemeye başladılar.sadece oyuncular değişiyor,senaryo hep aynı. ne olursa olsun,hele bir de devre arasında kesinlikle futbolcu satmamamız lazım! köprü geçerken at değiştirilmez! sayın başkan , umarım sivasspor sevgin ve de sivaslı kimliğin daha ağır basar!!![/B][/B] |
fenerbahce TÜRK FYTBOLUNU OLDUREN KULUPTUR YILDIZI PARLAYAN GENC ASLAN GIBI TURK COCUKLARI FENERDE YEDEK KULUBESINDE CURUDULER
|
Bu büyük takımlar bizi darmadağın edecek...
|
eger sivasspor kendi sampiyonluga oynamazda oyuncu satarsa bu demek olurki hicbirzaman hicbir anadolu takimi sampiyon alamaz olmamali anlamlarini tasir eger boyle bir durum olursa simdiye kadar yapilan tum emekleri bir anda yerin dibine batirir eger birtek kisi bile sivassporun kadrosundan giderse takimin iskeleti bozulur basta ben olmak uzere tum sivaslilar tam guvensizlik hisseder ben tekrar soyluyorum bu takimi bozmayalim bu takim bu sekliyle sampiyon olur boyle kalmali ne alalim ne satalim insallah bu yazilanlar sozde kalir ve yigidolar yoluna devam eder ve sampiyon olur
zira sivasspor istanbul takimlarinin oyuncu yetistiricisi olur ki bu sivas in insanina ve sivasliya yakismaz |
Fener yine her sezon yaptığı gibi herkeze talip... :mad:
|
[B]mehmet yıldız sivassporun her şeyi bence onun yerini dolduracak bi tane bile forvet tanımam.. balili iyi ama mehmetsizde olmaz. ilk 4 zor olur[/B]
|
Aziz Yildirim senin sucun, Guizaya o kadar para verdin karsiligini alamadin.
Mehmet Yildiza o kadar verseydin, o karsiligini fazlasiyla verirdi, ama gec kaldin. Bu saatten sonra sana verecek Oyuncumuz yok. Hepsi burda mutlu. Orda yedek kulubesinde mi kalsinlar? |
[B][I]Yine fırtınalar estiriyoruzya yapacaklarını yapıyor İstanbulun şalvarlı ağaları acaba Fatih Terimle beraber seyrediyordu Aziz Yıldırım maçı ne dedi Terim Ylıdızla ilgili bu işler parayla pulla olmuyor beyler kendinize gelin ve sabrımızı taşırmayın yetti artık..[/I][/B]
|
[B]Bahsettikleri oyuncular Sivas'ımzın çok değerli oyuncuları makul bir bonservis bedeli verilirse neden olmasın ama takviye yapılmalı tabiki....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:13. |