![]() |
Cevap: Yiğidolardan Anlamlı Ziyaret !
[IMG]http://www.hizliresim.com/2008/12/10/8470.jpg[/IMG]
|
tebrikler yiğidolar çok güzel düşünmüşsünüz ama ertugrul usta mesaj atmış ama sonradan gördüm gelemedigime pişman oldum
|
helal olsun size yiğidolar.........
|
çok anlamlı bir ziyaret büyüklerimizin duasını almak bize gurur veriyor bu anlamlı ziyaretlerin devamını dilerim.bu ziyaretler daha önceden taraftarımızada açıklanırsa iyi olur katılmak isteyenler için.teşekkürler.
|
tebrik ediyorum...örnek bir davranış.......
|
İstder öncülüğünde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyarette,yönetim kurulu nezdinde tüm hemşerilerimi tebrik ederim.
İstder gönüllüsü olarak,bu hareketiniz çok hoşuma gitti,inşallah başka zamanda başka güzel tertiplerinizide göreceğimi sanıyorum. |
İstanbul' daki temsilcilerimizin yapmış oldukları bu önemli ziyaret, mübarek bayram gününde yaşlılarımızın gönüllerini almaları bizleri fazlasıyla sevindirmiştir.
Katılan tüm arkadaşları saygıyla selamlıyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. |
[B]Çok Güzel Bir Organizasyon Olmus.
Gercekten cok iyi düsünmüssünüz. Sivasspor.com ve İstder'in yapmış oldugu bu güzel organizasyonu tebrik ediyorum. [/B] |
[B]Günümüzde unutulan bir olguyu bizlere insanlara hatırlattığınız için teşekkürler bahane üretmek istemiyorum gelemedim inşallah başka sefere....[/B]
|
[B]Böylesi bir günde,böylesi değerli insanları hatırlamak gerçekten çok güzel.Katılan isimlere teşekkür ederiz.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |