![]() |
Cevap: SERGIO ... NERDESİİİNN..?
[B][B]sergionun tranfer olma sürecini şöyle bir aklımıza getirdiğimiz zaman ne görüyoruz hatırlayalım.
İlk önce transfer olduğu takımın taraftarları sergionun başka takıma tarnsferine karşı çıkmışlar,maçları protesto etmişler hatta kulübe fiili saldırılarda bulunmuşlardı. [/B] sivasspor bu oyuncuyu transfer edebilmek için çok çetin mücadeler verdi,bonservisini bile uzun bir süre bekledikten sonra alabildi ve hatta transfer etmesine rağmen uzunca bir sürede oynatamadı. bülent uygunun bu oyuncuyla ilgili övgü dolu sözlerini bugün gibi hatırlıyorum. ama biz ulus olarak balık hafızalı bir millet olduğumuz için her şeyi çok çabuk unutuveriyoruz,ben şimdi bütün forumdaki akadaşlara şu soruyu sormak istiyorum; bülent hocanın fiyasko transferlerinden neden hiç bahsedilmiyor?[/B] |
Ben sergioyu beğenmedim ama M.Ali yürüyerek oynuyorsa sergio da oynar.Oynatmadığına göre hocanın bir bildiği vardır elbet.
|
arkadaslar bülent hoca bu adami oynatmiyor oynasa daha iyi olur ama bu adam kesin yolcu
|
takım çok iyi eskisi kadar şans bulamıyo buda onu kötü etkiliyo bence
|
[B]Bülent hocanın açıklamasında kente alışamadığından bahsediyordu yanılmıyorsam devre arası gidecek....[/B]
|
Ya bence taraftar da sahip çıkmadı maçlarda balili diye tezahurat yapılıyo sonra balili oyuna alınıyo ama bence çok yazık oldu ben oynadığı maçları da izledim süper bir futbolcu bülent hoca oynatsaydı büyüklere transfer olabilecek bir oyuncuydu aynen alex gibi oynuyo ama blmiom:confused:
|
Sergio satıldı İnter Turku muydu İnter baku mu takımın adı tam aklıma gelmiyor Bülent uygun açıkladı bir programda
|
kac paraya gitti bilen varmi????
niye yönetim aciklamiyorki? 4 yabanci gidecek, teklifleri degerlendiriyoruz diyorlar, teklifleri aciklamamalarindaki sakinca ney acaba? hangi oyuncumuza kim ne kadar teklif ediyor, söyleselerde bizde bilsek? |
inter baküye gitti ama kaça gitti blmiom yazık oldu:mad:
|
200.000 $ a verdiler. Hiç fırsat verilmedi ki oynasın. İyi oyuncuydu ama fazla pres yapmıyordu ondan oynatmadı sanırım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:56. |