![]() |
Cevap: En heyecanli lig hangisi?
[B]1-İspanya
2-Türkiye 3-İngiltere 4-Almanya[/B] [B]5-Hollanda[/B] [B]6-İtalya[/B](büyük takımlar dışında fasa fiso) [B]7-Fransa[/B](bizim ligin fransa liginden daha heycanlıgı oldugunu düşünüyorum) |
Almanya ve Türkiye 3 italya gelir
|
bu dur işte en buyuk en çekısmelı lig turkıye ligi
|
[B]Her lig'in kendine göre cilvesi vardır.Her takım'ın kendine göre zorluğu vardır.
Benim Listem ise ; 1 - İngiltere 2- İspanya [COLOR="Red"] 3- Türkiye[/COLOR] 4-İspanya 5-Almanya 6-İtalya[/B] |
bu heyecan ne bakımdan heyecan onu tam anlıyalım.lig çekişmesimi yoksa oyunu izlerken duyulan heyecanmı?bide bu sezon içinmi soruluyor yoksa genelmi?
|
[B]Almanya liginde sampiyonlugu kovalayan 10 takim var..bunlarin hangisi sampiyon olsa surpriz olmaz..Ayrica cok fazla da gol atiliyor..Bence en zevkli en heyecanlisi Almanya ligi keyifle izliyorum..Hele kanal 24 un spikerine hayranimm.Adam mac anlatmak icin dogmus resmen :)[/B]
|
[B]En heyecanlı lig benım canlı canlı izlediğim ligtir dolayısıyla Süper lig benım için en heyacanlı lig ;)[/B]
|
[B]Bende Almanya'da yasadigim icin en az türkcel süper'ligini kadarda Almanya Bundesliga'yi takip ediyorum ve Bundesliga benim favorim.
1.Almanya 2.Ingiltere 3.Ispanya 4.Türkiye[/B] |
[B][I]arkadaslar gecen senelerde ingiltere idi ama simdi
1-almanya 2-ispanya 3-ingiltere 4-türkiye 5-...........[/I][/B] |
[B]bence türkiye en çekişmeli lig bu sezon için[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:07. |