![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
süper bi maç oldu tarih yazdık.bir ilki daha gerçekleştirdik tarihte 2.kez üstüste ilk yarıyı lider bitiren anadolu takımı olduk teşekkürler sivasspor
|
yendik sevincliyim amma valla sivas bu sezonun en kotu oynunu oynadik
yusuflayarak mac seyrettim yav amma helal olsun futboyle bisey gol atan kazaniyoooooo eyttttttttttttttttt uleyn yerim tavugu cucuguuu sivas bu ligin en buyuguuu okadar.............. |
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50140[/url]
|
Mohammed Ali siftahı yaptı. İnşallah lig bitene kadar 10 golü geçer. Musa devam ediyor. Ayağına sağlık.
|
[QUOTE=furfat;450257]süper bi maç oldu tarih yazdık.bir ilki daha gerçekleştirdik tarihte 2.kez üstüste ilk yarıyı lider bitiren anadolu takımı olduk teşekkürler sivasspor[/QUOTE]
4 büyüklerden sonra deseydın olurdu .iLK BİTİREN trabzonsporDUR |
[B][I][CENTER]KayBedeBiLEceqİMiZ 1 MAcı KAzanDıK.Macın BasInda Ve SonLarIna DoqRu Coq Kotu FutBoL oYnAdIk...!!!!!!!![/CENTER][/I][/B]
|
[B]Gollerin dışında takım kötüydü.......:rolleyes:[/B]
|
zorda olsa kazanmayı bildik son iki haftadır zorlanıyorduk zaten takım yoruldu gs maçı öncsi liğe ara verilmesi iyi oldu bence
[COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi ? Defansı toplayan bilica tabiki Maçın en kötüsü kimdi ? Herkes elinden geleni yaptı Maçta göze çarpanlar ?Balilini eksikliği ikinci yarı oyuna girebilse farklı olurdu Ne gibi eksiklerimiz var ?Son maçlarda bi yorgunluk var takımın üstünde Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İyi oynamasakta kazanmasını bildik Taraftar nasıldı?[/COLOR] Deplasmana giden yiğidolara teşşekürler ellerinden gelen herşeyi yaptılar Bu arada abdurahman dereliyi unutuyoruz bazen takımın en istikrarlılarından çok koşuyor tam bir dinamo defansta orta sahada hücümda görmek mümkün başarılarının devamını diliyorum |
Macin ikinci yarisina bakabildim sadece degerlendirmem de ona göre :
Maçın yıldızı kimdi ? Tum Maçın en kötüsü kimdi ? -- Maçta göze çarpanlar ? Genclerin Taraftari Ne gibi eksiklerimiz var ? Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Seyirci Tiyatromu izledide bu sessizlik ne? Taraftar nasıldı? Seyirci olmasa daha iyi olurdu , simdi seyirci görüpte daha fazla üzülüyorum |
oyun olarak parlak bir mac degildi ama Sezon uzun bir maraton ve böyle maclar cok dogal en önemlisi 3 puan cikarmak ve bunu basardik devamini bekliyorum .
bu sene cok zorlayacagiz üst siralari ;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |