SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dönemi.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22286)

GokhanTurna 22.12.2008 19:13

Cevap: Transfer Dönemi..

[B]Bazı arkadaşlar Wederson Lincoln Tabata falan yazmış bu oyuncular için bütçemiz yetmez bence.

[COLOR="Red"]Benim Listem;[/COLOR]

Tjukuzu , İbraim Akın (İst Bld)
Beto , Mehmet Yozgatli (Gaziantep)
Pacome Dijehoua (Antalya)
Serkan Atak (Hacettepe)
Kemal Aslan , Murat Hacıoğlu ( Kocelispor)
Bruno (Ordusor)

Bu futbolculardan 3 tanesi alınsa kesin şampiyon oluruz:rolleyes:[/B]

settar58 22.12.2008 19:19

Gençlerbirliğinden Ergün Teber.Engin Baytar.K.Erciyesten <Kemal okyay ve kamber arslan alınabilir.

settar58 22.12.2008 19:32

Serhat akın şuan boşta ayrıca fenerbahçeden gürhanda alınabilir.

furky.b 22.12.2008 20:15

Aslinda ''Gokhanturna'' arkadasimizin yazdigi Orduspor'dan ''Bruno Mezenga Alinabilirse Cok Mukemmel Olur..

Henuz 20 yasinda ve 16 macta 14 gölu var..

yigidogençlik06 22.12.2008 21:14

[B][I]eminim sivas bu sene şampiyon olacaktır[/I][/B]

eyuphulagu 22.12.2008 21:33

Yukarıda arkadaşlar tarafından yorumlanan transfer edilmesi istenen oyuncuların büyük çoğunluğu sözleşmesi devam eden oyuncular ;2. olarak açıkca konuşmak gerekirse bu oyunculardan 1-2 tanesi hariç hiçbirinin Sivasspor da oynayacak kapasitede olduklarına inanmıyorum.Sivasspor eğer oyuncu alacaksa şu anda takımda bulunan oyunculardan daha iyi kapasitede oyuncu alabilmeli.Bence Sivasspora takımı sürükleyebilecek;bilhassa 4 büyüklerle yapılacak maçlarda katkı yapabilecek oyuncular lazım.G.Antep'teki Tabata,Beto hatta Kayseri Sporlu Cangele tipinde oyuncu tiplerini ancak transfer edebilirsek o zaman İŞTE SİVASSPOR TRANSFER YAPTI diyebiliriz.

tanju_58 23.12.2008 14:46

ben şimdi birisini söylicem uçuyosun diyeceksiniz biliyorum bende farkındayım uçtuğumun.söyliyeceğim isim appiah.orta sahada acayip sağlam bir oyunu var.orta alanı çok güzel toparlıyo,ileriye gidip güzel gollerde atıyo.bonserviside elinde olan bir futbolcu.biliyorum gelmez ama yinede bir teklif yapılmasını isterim açıkçası...

yerliturkuaz 23.12.2008 21:43

[B]Lig uzun maraton ve şuanda direkt oynayabilecek oyuncuları alabailrsek bu transfer dönemini iyi bitirmiş olabiliriz....

Bize takım oyuncusu lazım dedansımız nazar değmesin çok iyi bize gole dönük orta saha oyuncusu lazım...

Benim Türkiye'den Ermen Özgür geçiyor çok iyi bir orta saha ıyuncusu bize gelirse çok iş yapar .....[/B]

etzel1967 23.12.2008 21:58

bir orta sahanın ortasına, bir de forvete ihtiyaç var...aslında sol kanatta hayrettin formsuzdu ama eski formunu yakalamaya başladı...

SenSetik 24.12.2008 10:10

kesinlikle çok koşan ve teknik bir orta sahaya ihtiyacımız var..birde sağlam önlibero ve sol açık bulursak mükemmel olur bence..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13.