![]() |
Cevap: Avrupa'ya Sivasspor'u Sorduk
[B]
En doğru cevap yunanlılardan gelmiş Antonis Oikonomodis (Sportsday-Yunanistan) 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. [/B] |
Antonis Oikonomodis
(Sportsday-Yunanistan) bu arkadasa tsk ediyorum, paylasim icin sagol, yakinda insallah tüm dünya bilecek bizi. |
[I][B]
Antonis Oikonomodis (Sportsday-Yunanistan) 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum. __________________ VAY BE YUNANLILAR TANIMIS BİZİ AMA SENEYE İNS HERKEZ TANIYACAK[/B][/I] |
sivasspor eger sampiyon olursa ozaman sorulmasi lazim kim süperligde sampiyon oldu diye vallah cojk merak edi<om gine fenerbahce mi derlerse yada galatasaray derlerse cok sinir olurum
|
[CENTER][B]Bir Sivas İsmi Bir Türkiye Doğuşu Saten Haritanın Tam Ortasındayız..
Herkez Duyacaktır..Sivasspor Adını Şanlı Adını..[/B][/CENTER] |
Anlaşıldı...Şampiyon olarak dünyaya kenimizi tanıtmamız lazım...
|
Yawaş Yawaş Tanılmaya Başlıyoruz Bu Bizi Mutlu Ediyor..!
|
[QUOTE]Antonis Oikonomodis
(Sportsday-Yunanistan) 1-Evet, Sivasspor. 2-Sivasspor’un bu başarıyı geçen yıl da yakaladığını biliyorum. 3-Bülent Uygun. 4-Tum, Mehmet Yildiz. 5-Sivas’ın Türkiye’nin merkezinde bir yerde olduğunu tahmin ediyorum.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]gerçekten bu adamı tebrik etmek gerekir teşekkürler...[/COLOR][/B] |
[B]Yavaş emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda nasıl tüm Türkiye Sivas'ımıza güvenip şampiyonluğuna inanıyorsa yakın zaman da Avrupa'da aynı duruma gelecektir...[/B]
|
sivassporun isminin bilinmemesi türk futbolunun çapını gösteriyor.adamlara üç takımdan başkagöz açtıkmı ki bilsinler.önce bizimkiler bilsinler.onlar nasıl olsa bilecekler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13. |