SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Zamanlar Gönderilecekti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22719)

etzel1967 05.01.2009 23:37

Cevap: Bir Zamanlar Gönderilecekti

sivassporun mehmet'e, mehmet'in ise sivasspora katkısı çok büyük...

58K_A_L_E_L_İ58 05.01.2009 23:49

Bülent hoca Mehmet YILDIZ Küllerinde tekrar ateşledi

Gökyüzünde değl ama SİVASSPOR'da kuyruklu yıldızdan

Dağa çok parladı ve sadece SİVASSPOR'un değil

Tüm TÜRKİYENİN YILDIZ OLDU Mehmet YILDIZ

:):):)

mev58lüt 06.01.2009 00:53

sivasspor 2.yarıda lige agırlıgını daha çok koyacak ve sampiyonluga ulasacaktır.Mehmet ıldız ın da 20 gole ulasacağına inanıyorum

3258murat 06.01.2009 08:56

[B]Bülent Hoca bu işi gerçekten çok iyi biliyor
Temelini sağlam atmış
Devamlı kendini geliştiriryor
İleriye yönelik spor dalındaki projeleri takdire şayan.
Stadyum proğramında ben bu işin nasıl olduğunu, neler döndüğünü, içini, dışını çok iyi biliyorum,1 Ocaktan sonra satacak oyuncum yok dedi.
Bülent Hoca'nın futbolumuza daha nice Mehmet Yıldızlar kazandıracağına yürekten inanıyorum[/B]

D_Mrsic 06.01.2009 09:31

werner lorantın mehmet yıldız ıcın. bu adamdan futbolcu fılan olmaz. gıtsın gures fılan yapsın. sıvas sokaklarında bıle en az 10 tane bole adam bulup getırırım. hepsıde ondan ıyı oynar dedıgını biliyorum. ama tabıkı lorantın futbol dıyınce ne anladıgını sormak lazım once :)

burak_baykal 06.01.2009 10:09

[B]şimdi yine aynı transfer olayı başladı yine gs,nin ve medyanın sivassporun başarısını engellemek için yalan haberleri yayınlamaya başladılar.istediği gibi yapsınlar ama arkalarında yiğit taraftarları var hedefimiz neyse onu yapacağız. [/B]

gül5858 06.01.2009 11:52

Anasına Bacısına Saygı Duyan
Sivaslı Yigidolarız Biz..!!!

baliliiiiii 06.01.2009 13:44

inşallah uzun yıllar türk futboluna katkıda bulunur hiç olmazsa 33 yaşına kadar aynı ferformansı bekliyorum

hursit0658 06.01.2009 14:41

işteee ülkemizde yabancı antrönör denilşince herkesin aklı çıkıyor ama yanlış keşke türk tekniktrektörlerine önem verilsee dahada başarılı olunur ama bu gidişle zor...

TracyMcGrady58 06.01.2009 15:23

Mehmet Yildiz henüz 27 yasinda :D

Lorant ve Pecze zamanindaki sistemler Mehmet Yildiz'a uymuyordu ama Bülent Uygun sistemini Mehmet Yildiz üzerine kuruyor. Bülent Uygun'un gelmesiyle zaten takima yeni bir hava gelmisti. Teknik direktör'den cok abi gibi yaklasiyordu Bülent Uygun futbolcularina ve bu yakinlilik bu ekibi bir araya getirdi. Takimda cok iyi bir takim havasi. Zaten bu bazi gol sevinclerde de görülmektedir. Hangi mactaydi bilmiyorum ama gol oldugunda futbolcularimiz yedek kulübesinde oturan Sezer'i alip salladilar, o günlerde de Sezer baba olmustu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:23.