![]() |
Cevap: DUBAI DEKI YIGIDOLAR BURAYA
[QUOTE=izmirliyiğido35;459585]maşallah yiğidonun olmadığı yer yok ne güzel her yerde reklamımızı yapıyoz[/QUOTE]
biz cok buyuguz SIVASSPOR HERYERDE |
Güncel .........................
|
jebel alide bulundum dubai abudabi arası bir yer free zone
hatta orda sivasspor için video cektim |
fransadaki yigidolarda dubai deki yigidolara selam olsun insallah gittigimiz yerlerden basari sesleri getiririz
|
[QUOTE=Stephan Battal;463780]fransadaki yigidolarda dubai deki yigidolara selam olsun insallah gittigimiz yerlerden basari sesleri getiririz[/QUOTE]
dubaideki yigidolardanda fransadaki yigidolara bol selam insallah allahin izniyle bu sene sampiyonuz,,, |
sıvasspor sampıyon olursa kı olacaz dunyanın en yuksek bınasını yapıyolar dubaı ye burj arab yukseklık 1000 metre(1 km)tepesine sivasspor bayragi dikecem
|
slm gardaş,
nasılsın iyisindir inşaallah? Dubai de şu anlık senin bildiğin kaç Sivaslı var acaba? Sen 7 yazmışdın, o sayı halen güncelmi? Orada daha ne kadar kalacaksın acaba? İş nedeniyle oradasın herhalde öylemi? Aklıma güzel bir fikir geldiği için yazayım dedim. Biz siteler olarak bildiğin gibi zaman zaman farklı ülke, şehirlerde organizeler yapmaktayız. İstersen oradaki Sivaslıları sitelerimizde bir türlü oradada küçükte olsa organize yaparak seslerinizi duyurabilir, fotoğraflarınızı yayınlayabiliriz. Örneğin küçükte olsa, bir Sivasspor.com buluşması, Sivaslılar.net buluşması veya iftar organizesi gibi veya buna benzer seninde aklına gelen güzel bir organize yapabilirsiniz. Yaz tatilindede orada olacakmısın, yoksa memlekete gelecekmisin? Selamlar Rüştü Elmas |
Abu dhabi Dubai Arası
Al ain deki sivaslilar abu dabi Al ain da bulunan ya da bu bolgelerde yakın cevredeki hemserilerim selamlar geleli 15 gun oldu.Bulusma ya da yemek düzenleyelim hemseriler...Nerelerde bulundugunuzu neler yaptıgınızı yazarsanız sevinirim ta fas'tan geldim buralara kalkıp...
ben insaat muhendisiyim herkes kendini tanıtırsa sevinirim. |
[QUOTE=RüStü ElmaS;504330]slm gardaş,
nasılsın iyisindir inşaallah? Dubai de şu anlık senin bildiğin kaç Sivaslı var acaba? Sen 7 yazmışdın, o sayı halen güncelmi? Orada daha ne kadar kalacaksın acaba? İş nedeniyle oradasın herhalde öylemi? Aklıma güzel bir fikir geldiği için yazayım dedim. Biz siteler olarak bildiğin gibi zaman zaman farklı ülke, şehirlerde organizeler yapmaktayız. İstersen oradaki Sivaslıları sitelerimizde bir türlü oradada küçükte olsa organize yaparak seslerinizi duyurabilir, fotoğraflarınızı yayınlayabiliriz. Örneğin küçükte olsa, bir Sivasspor.com buluşması, Sivaslılar.net buluşması veya iftar organizesi gibi veya buna benzer seninde aklına gelen güzel bir organize yapabilirsiniz. Yaz tatilindede orada olacakmısın, yoksa memlekete gelecekmisin? Selamlar Rüştü Elmas[/QUOTE] rustu bey sivas ve sivasspor icin elimizden gelen herseyi yaparız.resimleri yukleyım gonderirim saygılar... |
Cevap: Abu dhabi Dubai Arası
[QUOTE=rafet.burak;538495]Al ain deki sivaslilar abu dabi Al ain da bulunan ya da bu bolgelerde yakın cevredeki hemserilerim selamlar geleli 15 gun oldu.Bulusma ya da yemek düzenleyelim hemseriler...Nerelerde bulundugunuzu neler yaptıgınızı yazarsanız sevinirim ta fas'tan geldim buralara kalkıp...
ben insaat muhendisiyim herkes kendini tanıtırsa sevinirim.[/QUOTE] rafet kardes .hosgeldin abu dhabi deyim..al aınde cok arkadas var.sivil savunma departmanında calisiyorum selamlar. 053325345. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |