![]() |
[quote]Gönderenin Ýsmi: yigidoluismail
Gönderenin Emaili: [email]isolet2002@mynet.com[/email] Mesaj: öncelikle baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum öncelikle futbolcu ilhan çok iyi bir oyuncu ama fazla çalým atmasý onunu zayýf yönü ortalarýný zamanýnda yaparsa belki daha fazla gol atarýz ayrýca çetin fizigiyle iyi bir oyuncu niye ilk 11 de sahaya çýkmýyor çok iyi kafaya çýkýyor bu benim görüþüm disiplinden kopulmadýðý sürece baþarý gelir inþallah sizleri birinci liðde görürüz bu arzumu inþallah giderirsiniz baþarýlarrrrrrrrrrrrr[/quote] |
[quote]Gönderenin ismi: remzi erdogan
Gönderenin Emaili: muhasebe@xxx Mesaj: artik çikma lige çikma zamani mahalle takim çikiyorda potansiyeli yuksek taraftari olan sivas neden çikmiyor...uyanin ozanlari üzmeyelim[/quote] |
[quote]Gönderenin Ismi: burak baykal
Mesaj: sevgili sivasspor taraftarları yarın atatürk olimpiyatta bizim þölenimiz olacaktır tüm sivassporlu taraftarları bekliyoruz sivasspor engüzel yakıþır vaziyette 1.lige gelecektir sivassporlu vesivaslı olmak bir ayrıcalıktır her zaman takımımızla gurur duyuyoruz allahın izniyle çok iyisini yapacaktır sivassporun maçı sanki þampiyonluk maçı gibi ama bu maçı alacaðımızdan kararlıyız herzaman yanındayız baþarılar dileriz BURAK BAYKAL SIVAS KOYULHISAR OTRASEKI köyünden[/quote] |
[quote]Gönderenin Ismi: bekir toker
Mesaj: sivassporumuza süper lig yolunda basarilar inþaallah bu sene süper lige çikacaðiz. Ben bu mesaji kayseriden gönderiyorum sivas halkina selamlar her zaman sivassporun arkasindayiz. Ismail hocanin aslanlari sizede sevgi ve selamlar hepinizi seviyoruz iyi günler[/quote] |
Gönderenin Ismi: 58HAVUZ yasin DIKÇAL
Mesaj: NE KEDERLIYIZ NEYASLI BIZ SIVASLIYIZ. YIGIDOLARA KARAGÜMRÜK MAÇINDA BAÞARILAR MAÇA GELEMIYOM AMA KALBIM ONLARLA INÞALLAH SÜPER LIG MAÇLARINA GIDERIZ. BENIM EÞSIZ MEMLEKETIM TÜM SIVASLILARA BURSA DAN SELAMLAR AMA BURSA MAÇINDA BURDAYIM ÝNÞALLAH GIDCEM SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM |
:) süper yaww bu topic sivasım dünyada...abi fınlandıyadan gelen olursa haber etsin :)
|
--->: Taraftarlardan Gelen Mailler
abi topic sanırım unutuldu...devamlarını bekleriz.
|
[B]Rüştü Abi,
Gerçekten Uzun Zamandır Mail Gelmiyor Heralde :confused: Veya Geliyorda,Unuttunuz Zannedersem. Sizde Haklısınız O Kadar İşin Arasında. Sizin İşinizde Çok Zor. [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivastuning.com[/url] [url]www.sivaslılar.net[/url] Öbür Siteler Aklıma Gelmedi Bunlarla Uğraşmak Kolay Değil..!! Ama En Yakın Zamanda Bekliyoruz Yeni Mailleri.[/B] |
devamlarınıbeklerızzz rustu elmaz bey
|
-->: Taraftarlardan Gelen Mailler
[B][I]ne kadar güzel şeyler yazmışlar[/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |