![]() |
[b]TARABZONDAN KÖTÜ Bİ TAKIM DEĞİLİZ SAVAŞIYOR BİZİM TAKIM GENÇ DİNAMİK DEFANS SÜPER AMA BİRAZDA OFANS GEREKLİ YATTARA VE FATİH TEKKEYE YAPILACAK MARKAJ ÇOK ÖNEMLİ BU İKİ FUTBOLCUYU DURDURURSAK TARABZON ZATEN DURDU DEMEKDİR ALIRIZ BU MAÇI İNŞALLAH....[/b]
|
HASAN ŞAŞI ŞAŞIRTAN ELEMANLAR VAR
HASAN ŞAŞI ŞAŞIRTAN ELEMANLAR VAR, KORKMAYIN BU TAKIMDA TÜRKİYE LİGLERİNDE SİVASIN DURDURAMAYCAĞI ADAM YOK, SAĞOLASIN KALLA, HAYRETTİN, CEM...
|
[B]BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK..[/B]
|
[b]BU MAC BİZİM OLACAK İNŞALLAH BİZDE ÖYLE BİR DEFANS VARKİ BENCE SUANDA TÜRKİYENİN EN İİİ DEFANSI BİRAZDA FORVETİMİZ CALISIRSA DAHADA İİ OLACAZ[/b]
|
2. Ligde Trabzonspor ile 2 kez karşı karşıya gelen ekibimiz, 1 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, rakibine 1 kez de mağlup oldu.
Oynanan maçlar: 1967-68 Sivasspor- Trabzonspor: 2-0 1967-68 Trabzonspor- Sivasspor: 3-1 |
sivasımız basarıya
ıns trabzonu ezıp ılk dort buyuk zaferını tadacagız... canımız kanımız sıvasspor
|
trabzonu yendık mac bıttı daha guzel bı haber ıstermısın sıvas bu sene uefayada gıdecek.
|
İŞTE BU....
TÜM TÜRKİYE SİVASSPOR GERÇEĞİNİ, "YİĞİDO" GERÇEĞİNİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR. DAHA 3 BÜYÜKLERDE GÖRECEK. KORKSUN RAKİPLER, TİTRESİN 3 BÜYÜKLER....
|
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON
ARKADAŞLAR GALİBİYETİMİZ CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN, SÜPER MAÇTI AYAĞIMIN TOZUYLA YAZIYORUM SESİM KISIK AMA YORGUN FALAN DEĞİLİM, SİVASSPOR ÇOK KONTROLLÜ VE BAŞABAŞ BİR MÜCADELE VERDİ, İLK YARI DAHA İYİ OLAN BİZDİK, EPEY ŞUTUMUZ KALEYİ BULDU, AMA FAZLA GOL ÇIKARAMADIK, AMA YİĞİDOM İNANMIŞTI BU MAÇI ALACAKTI 3BİNE YAKIN TARAFTARIN HEPSİ AYAKTA MAÇI 2-1 E GETİRDİK MAÇI ALDIK NİHAYET 4. BÜYÜK ADINI DEĞİŞTİRECEK ARTIK
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS ABİRCAN |
Düş kırıklığı yaşadım
[b]Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, 1-0 öne
geçtikten sonra yedikleri 2 golde de anormal hatalar yaptıklarını belirterek, ''Bize yakışmayan bir oyun oynadık. Buna rağmen 1-0 öne geçtik, ama anormal hatalar yaparak 2 gol yedik'' diye konuştu. Sorumluluğu oyunculara yüklemenin doğru olmadığını vurgulayan Güneş, şöyle devam etti: ''Hata varsa benimdir. Düş kırıklığına uğradığımı oyuncularıma da söyledim. Yönetim ve futbolcularla konuşup, çözüm arayacağız. Transfer imkanı yok, bu kadroyla devam edeceğiz. Elimizdeki oyuncular bu maçı alacak güçteydi ama Gaziantepspor maçında iyi oynayan oyuncuların çoğu bugün farklı oynadı. Oyunun savunulur tarafı yok. Oyuncularıma (Siz büyük oyuncular ve büyük takımsınız. Bu tip oyun tarzından kurtulmak zorundasınız. Aksi halde büyüklüğünüzü kaybedersiniz) dedim.'' Şenol Güneş, bir soru üzerine, bu yıl çok daha fazla beklentilerinin olduğunu kaydederek, ''Büyüme sancısını sindiremedik. Rakibe göre daha küçük olsanız, 1-1'den sonra savaşırsınız. Siz hem kendinizi büyük görüyorsunuz, hem de iyi oynayamıyorsunuz. İkilem içinde kalıyorsunuz. Trabzonspor'un, büyüklükle, kendini büyütmek arasında gelgiti oluyor. Trabzonspor kaybettiği zaman içine kapanıyor. Eğer büyükseniz, oyununuzla da kendinizi büyütmeniz lazım. Biz takım olarak bugün o büyüklüğü gösteremedik'' açıklamasını yaptı. Bu arada, Sivasspor'un teknik direktörü Werner Lorant, basın toplantısı odasına gelmedi. [/b] [img]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/senolgunes3.jpg [/img] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |