![]() |
Cevap: Galatasaray'dan tekrar başvurusu!
yuh artık yani resmen çekemiyolar o zaman hiç maçlara çıkmayalım hükmen yenilelim olsun bitsin ya da
diğer takımlarda ligden çekilsin gs-fb-bjk ligi kurulsun üçü oynasın...:mad::mad::mad: |
onlar SİVASIN VE SİVASSPORUNKİNİ YESİNLER.ASLANLARMIŞ PEH İNEKLER DESEK DAHA DOĞRU OLUR.:D:D
|
he he daha çok ağlarlar...
her maçta böyle bir iki kart olur... hadi diyelim kartlar hatalıydı,hadi diyelim ilk golde ofsayttı eeee sezerin size gömdüğü ikinci golde mi yanlıştı.... |
ya onu bunu birakinda korkmaya basladim gercekten tekrarlarlar maci
|
biz burda bizans deyince bazı istanbul yalakalarının zoruna gidiyor biz istanbula bizans demiyoruz haklının hakkını gasp eden bükemediği bileği hileyle hurdayla yıkmaya çalışan basındaki köpeklerini kemik atıp havlatarak bir şeylere sahip olmaya çalışan yaratıklar için diyoruz.
biz bunu derken hala bazıları sivaslıyım deyip çanak yalamaya devam ediyorlarr etsinler rabbim her mahlukata bir görev yüklemiş onlarınkide çanak yalamak |
[B]Ağlasınlar, zırlasınlar, medyayı arkalarına alsınlar, her türlü yalan beyanat yapsınlar sonucu değiştiremezler... EZE EZE YENDİK!!!
Ha tekrarı olursa da bu sefer insafı bir kenara bırakır 5 atar yollarız ;)[/B] |
arkadaşlar siz hiç üzülmeyin boşuna tasalanmayın bu sene şampiyon SİVASSPOR
|
[B][COLOR="DarkOrange"]çekemediler itiraza karşı itiraz edelim.onlar ney yapıyorlarsa bizde karşı çıkalım arkadaşlar[/COLOR][/B]
|
bu arada bu benim siteye ikinci mesajım; üyeliğim yeni değil ama internetimi eve yeni aldım inşaalah bundan benimde katkım olur siteye :)
|
onlar yense 10 ksiyle acaba boylemi diyeceklerdi cok mrk ediorm
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:50. |