![]() |
Cevap: Bu Hakemle Kupayı Aldılar
[B]Ümit Karan’ın atılmasında mutlaka bir küfür olmalı. Çünkü ‘sadece’ buza tekme sallayan bir futbolcu, çıkardığı kartın rengini merak ederek hakemin eline bakmaz!
Hakem art niyetli diye gereksiz konuşup adı büyük kendilerinin ne kadar kücük oldugunu gösteren gs camiası biraz daha dikaktli olması gerekıyor. Görünen o ki Ümit karanı attıran yan hakem ne hikmetse hep gs nin yönettiğiği maçları gs kazanmış ne kadar art niyetli hakemmiş be![/B] |
AYIP!!!
Gercekten Ben Fanatik Gs Liyim...Gs sampiyon olmazsa sivas olsun isterim kazandınız ama haddinizi bilin sımarmayın yok gs bu hakemle kupa kazanmıs ne demek istiyolar anlamıs degilim ümitin azından cıkan tek kelime 'COK AYIP YA' Bosuna kırmızı gördü Ümit abi..Macın Kaderi Degisti. Ama bu aksam size haddinizi bildircez Merak Etmeyin.. |
Son Arkadasın Yaptıgı Mesaj Saka gibi Basitce pozisyonu tekrar izleyin ümitin küfür etmedigini sizde goruceksiniz ona buna iftira atmayın ....... Ama Tekrar Sölüyorum ''Bu Aksam Görüscez''
|
aldırmayın beyler. istanbul basını bunların yalakası.
hertürlü pisliği yapıp hakemleri ayarlayıp puanları alırlar sesleri çıkmaz. kaybettikleri her maç sorasında mutlaa bir bahaneleri vardır. suçu kendilerinde asla aramaz hırsızlar. |
BİRDE MAÇIN TEKRARINI İSTİYORLARMIŞ ..................OTURUN OTURDUGUNUZ YERDE.
|
[QUOTE=h2oo;467612]AYIP!!!
Gercekten Ben Fanatik Gs Liyim...Gs sampiyon olmazsa sivas olsun isterim kazandınız ama haddinizi bilin sımarmayın yok gs bu hakemle kupa kazanmıs ne demek istiyolar anlamıs degilim ümitin azından cıkan tek kelime 'COK AYIP YA' Bosuna kırmızı gördü Ümit abi..Macın Kaderi Degisti. Ama bu aksam size haddinizi bildircez Merak Etmeyin..[/QUOTE] acınacak haldesiniz biliyormusun. koskoca uefa şampiyonuna ne olduda kırmızı kart görmüş bir futbolcuya muhtaç . kaç gündür ağlıyorsunuz bee. hiç mi utanma omaz canım. 1 oyuncu bukaar mı etkilemeli milyon avrolar verilerek kurulmuş gGS I?? SİZ gs DEĞİLMİSİNİZ. HANİ EEEEN BÜYÜK OLANI. ÖYLE DİYORUNUZYA. 1 FUTBOLCUNUN ATILMASI (HAKLI OLARAK) NİE BUKADAR ZORUNUZA GİDİYOR??? |
Ya Nası Haklı olarak Sen nerenle seyrediyon macı 11 e 10 oynamak her takımı etkiler Sadece Gsyi Etkilemez Bizim Durumumuzda hic bişede yok Haksız olarak bi kırmızı Kart verilmistir..Buda macı etkilemistir..Bu arada Hıncal ulucda nasıl Gs li Bilmiyorum..
|
[QUOTE=h2oo;467642]Ya Nası Haklı olarak Sen nerenle seyrediyon macı 11 e 10 oynamak her takımı etkiler Sadece Gsyi Etkilemez Bizim Durumumuzda hic bişede yok Haksız olarak bi kırmızı Kart verilmistir..Buda macı etkilemistir..[COLOR="red"]Bu arada Hıncal ulucda nasıl Gs li Bilmiyorum[/COLOR]..[/QUOTE]
[B]Haklısın kardeş doğruları söyleyen biri nasıl GS li olur. Ayıp etmiş HIncal.[/B] :D |
BU AÇIKLAMAYA GEREK YOK GARDAŞ ONLAR YENİLDİĞİ ZAMAN AĞLAMAYA ALIŞMIŞLAR BIRAK AĞLAMAYA DEVAM ETSİNLER DAHA BİTMEDİ SAMİYENDE DE YENECEZ ONLARI
|
ha demekki bu sefer hakeme az para verdiler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |