![]() |
Cevap: G.Saray`ın İtirazına Yanıt Geldi
YA BUNLARIN İTİRAZ ETMEDİKLERİ BİŞİY KALDIMI LÜTFEN YAZIN
|
Bu aslan görünümlü KEDİlere 3 şubatta Sivassporun gücünü tekrar tattırarak vede kupada safdışı ederek unutamayacakları bir ders vermek artık şart oldu.Bu kedileri 4 Eylülden asla va asla mutlu çıkarmayacağız.Ayrıca karanfil,çiçek vs ilede kesinlikle karşılamayacağız.Hakettikleri muameleyi görecekler.Büyük takım diye geçinenlerin ne kadar küçük olduklarını A.S.Y de gördük YİĞİDOLAR.Aslanı salı günü 4 Eylülde Kediye çevirip göndereceğiz.Aksini düşünmek istemiyorum.
|
[B]Biz zaten bu yinde bir karar bekliyorduk asil sasirmasi gereken taraf Galatasaray`dir herhalde...[/B]
|
sivasspor a rakip her takım herhangi bir şeye bahene bulup şikayet ediyor. sonuç alamıyorlar. sanuç alamadıkça da hırsları artıyor.
sivas ın başarısını kıskanıyorlar. kıskananlar çatlasın sivasspora başarılar dilerim |
tek kelime ile rezil oldunuz ayıp galatasaray ayıp
|
Yenilen pehlivan güreşe doymaz.Sivasspor bu kolejli kızlar gibi futbol oynayan G.S yi sabaha kadar oynasa yener.Onları artık 90+2 değil 1090+2 de kurtaramaz.
|
[B]zaten belliydi böyle bir karar gelecegi
niyetleri ortaligi karistirmakti gündemi macdaki maglubiyeti yerini bu kural hatasi konusulsun diye birde bizim futbolculari ve hakemleri etkilemek icindi sanirim her zaman HAK yerini bulur, istedikleri kadar itiraz etsinler[/B] |
[B]Küfürlü tezahürat için inşallah saha kapatma cezası gelir. Ama ben tahmin etmiyorum. Çünkü Kupa maçında Yiğidomuz diyet ödemiştir. Onlara göre haksız kırmızı kartı Emre Aşık, Sabri ve Baroşun kartlık hareketlerini görmezlikden gelerek adeta hata telafisi yapmışlardır. Özellikle Emre Aşıkın vurduğu tokata seyirci kalan Hakemler bize 1-1 oldunuz demişlerdir. Şiddetle kınıyor saygılarımı sunuyorum...[/B]
|
En doğru kararı vermişler.Bir de şunların sahasını kapatsalar tam olacak...
|
arkadaşlar bu maçta kesin şike war kural hatası war galatasarın yenmesi lazımdı tekraarlansın bu maç onlar büyük takım yenilgi yakışmıyo onlara ağlamaya başlarlar yoksa :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10. |