SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   G.Saray`ın İtirazına Yanıt Geldi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23394)

gül5858 28.01.2009 23:50

Cevap: G.Saray`ın İtirazına Yanıt Geldi

YA BUNLARIN İTİRAZ ETMEDİKLERİ BİŞİY KALDIMI LÜTFEN YAZIN

talipmercan 29.01.2009 00:15

Bu aslan görünümlü KEDİlere 3 şubatta Sivassporun gücünü tekrar tattırarak vede kupada safdışı ederek unutamayacakları bir ders vermek artık şart oldu.Bu kedileri 4 Eylülden asla va asla mutlu çıkarmayacağız.Ayrıca karanfil,çiçek vs ilede kesinlikle karşılamayacağız.Hakettikleri muameleyi görecekler.Büyük takım diye geçinenlerin ne kadar küçük olduklarını A.S.Y de gördük YİĞİDOLAR.Aslanı salı günü 4 Eylülde Kediye çevirip göndereceğiz.Aksini düşünmek istemiyorum.

yerliturkuaz 29.01.2009 08:02

[B]Biz zaten bu yinde bir karar bekliyorduk asil sasirmasi gereken taraf Galatasaray`dir herhalde...[/B]

kızılova 29.01.2009 08:22

sivasspor a rakip her takım herhangi bir şeye bahene bulup şikayet ediyor. sonuç alamıyorlar. sanuç alamadıkça da hırsları artıyor.
sivas ın başarısını kıskanıyorlar.
kıskananlar çatlasın
sivasspora başarılar dilerim

handsome5867 29.01.2009 08:32

tek kelime ile rezil oldunuz ayıp galatasaray ayıp

sivaslımerdo 29.01.2009 08:53

Yenilen pehlivan güreşe doymaz.Sivasspor bu kolejli kızlar gibi futbol oynayan G.S yi sabaha kadar oynasa yener.Onları artık 90+2 değil 1090+2 de kurtaramaz.

SivasLady 29.01.2009 09:32

[B]zaten belliydi böyle bir karar gelecegi
niyetleri ortaligi karistirmakti
gündemi macdaki maglubiyeti yerini bu kural hatasi konusulsun diye
birde bizim futbolculari ve hakemleri etkilemek icindi sanirim

her zaman HAK yerini bulur, istedikleri kadar itiraz etsinler[/B]

adres58 29.01.2009 09:38

[B]Küfürlü tezahürat için inşallah saha kapatma cezası gelir. Ama ben tahmin etmiyorum. Çünkü Kupa maçında Yiğidomuz diyet ödemiştir. Onlara göre haksız kırmızı kartı Emre Aşık, Sabri ve Baroşun kartlık hareketlerini görmezlikden gelerek adeta hata telafisi yapmışlardır. Özellikle Emre Aşıkın vurduğu tokata seyirci kalan Hakemler bize 1-1 oldunuz demişlerdir. Şiddetle kınıyor saygılarımı sunuyorum...[/B]

Mursallı yiğido 29.01.2009 10:13

En doğru kararı vermişler.Bir de şunların sahasını kapatsalar tam olacak...

tonusluyum 29.01.2009 10:16

arkadaşlar bu maçta kesin şike war kural hatası war galatasarın yenmesi lazımdı tekraarlansın bu maç onlar büyük takım yenilgi yakışmıyo onlara ağlamaya başlarlar yoksa :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10.