SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "El Turco" İle Röportaj (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23434)

AyhanBayrak 31.01.2009 07:54

Cevap: "El Turco" İle Röportaj

[B]2006 daki ilk yaptigimiz röportajindada kendisi ictenlikle ve samimiyetiyle bütün sorularimiza cevap vermisti.

Ayrica kendisiyle ilk tanisma firsatini yakaladigim icinde gercekten unutamayacagim bir ani olarak kalacaktir. Nurhay nakisin bir sivas sevdalisi oldugunu anca onu tanidigmizda anlamistik gercekten candan ve sevecen bir hemserimiz oldugu icin kendisiyle ayrica gurur duymusumdur.Dünyanin sayili milli takimlarndan biri olan Arjantin milli takiminin basinda olmasida bizlere ayri bir haz ve gurur vermistir.

Nede olsa sivasli, hemserimiz, bizim topragimizin insani, sunu gördümkü sivaslilar dünyanin neresinde olursa olsun benligini vede kimligini kaybetmiyor ve kaybetmeyecekte

Buradan Nurhay Nakisa bu güzel röportaja zaman ayirdigi icin tesekkürlerimizi iletirim [/B]

gül5858 31.01.2009 10:21

Nede olsa sivasli, hemserimiz, bizim topragimizin insani, sunu gördümkü sivaslilar dünyanin neresinde olursa olsun benligini vede kimligini kaybetmiyor ve kaybetmeyecekte. Bizler Anadolu kültürüyle, örf adetiyle yetişen Anadolunun havası sert ama yüreği sıcak insanlarıyız. Sivasla ve kültürüyle gurur duyuyorum.

bahadır erdem 31.01.2009 10:27

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]NURHAY ABİ ÇOK İÇTEN KONUŞMUŞ.
YÖNETİMİMİZ BU AVANTAJI İYİ DEĞERLENDİRMELİ.
EN AZINDAN BREZİLYA'DAN FUTBOLCU TRANSFERİNDE BİZE YARDIMCI OLABİLİR.[/B][/COLOR][/FONT]

muhsin koçak 31.01.2009 12:36

[B]Gerçek bir yiğidoymuşsun sen be Nurhan abi! seni bir gün Sivasta görmekten ve seninle tanışmaktaktan büyük onur duyarız.[/B]

SivasLady 31.01.2009 21:26

[B]öncelikle rüstü abiye röp gerceklestirdigi icin ve Nurhay beyede vakit ayirip sorulari ictenlikle cevap verdigi icin cok tskler
futbolun icinde olan ve disardan gözetleyen birinin fikirleri bizim icin cok önemlidir. Sivas`li olmasi ve SivasSpor`umuza yardimlarda bulunmasi, fikirler sunmasi bizi cok mutlu ediyor.
Bir Türk`ün Baska bir devletde futbolda üst düzeyde olmasi cok güzel birsey helede Sivas`li olmasi bizim icin büyük bir gurur.
Arjantin'deki gururumuz Nurhay Bey'in basarilarinin devamini diliyorum. [/B]

myway 31.01.2009 22:01

[B]Sivas Sevdalisi iki onemli insan Nurhay Nakis ve Rustu Elmasa tesekkurlerimi iletiyorum... Nurhay Nakis dan ricamiz oradaki yetenekli futbolculari Sivasspor a onermesidir..Uzaklarda da olsak her zaman yapabilecegimiz birseyler vardir.. Hemsehrimiz bizi uzak diyarlardan gururlandiriyor...Sonsuz tesekkurler...[/B]

Besyo_cu 31.01.2009 23:32

Nurhay bey ile keşke yönetimimiz irtibatta olsa ve istikbal vaadeden genç oyuncuları bize önerse Nurhay bey bzim için bulunmaz nimet gibi bu durumu değerlendırmemiz lazım.Ropörtajı gercekleştiren Rüştü ELMAS' abimizde teşekkur ederim.

Ertugrul 01.02.2009 00:52

[B][I]Nurhay ağbi çalışıldığın da büyük başarıların elde edilebileceğinin canlı örneği bir şahsiyet. Sivas'tan çıkıp Arjantin gibi Futbolun hayat olduğu bir ülkede Federasyon Yönetim Kurulu Üyeliği, Milli Takımlar Sorumlusu gibi önemli görevleri başarıyla yürütmek örnek alınması gereken bir hayat, hemşehrimiz Nurhay Nakış ağbeyi kutluyorum. Önemli açıklamalarının Türk Futbolunda yaşanan sorunlara ışk tutmasını diliyorum. Yiğidolar seslenmek için Sivasspor.Com'u birkes daha tercih etmesinede çok sevindim. Röportajı gerçekleştiren Rüştü ağbiyede sonsuz teşekkürler. [/I][/B]

Fatih Bayrak 01.02.2009 23:49

[B]Nurhay ağbi
Diger ismi ile EL TURCO bence sadece Sivas´imizin degil Türkiyemizin dişaridaki büyük gururlarindan birisi.
Arjantin gibi Dünya Futbolunun gercekleştigi bir ülkede Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olmasi bizim için büyük gururdur.
Hayati dünya futbol starlari ile iç içe geçmiş birisi olarak Sivas´liligini her firsatta dile getirmesi bizleri cok sevindiriyor, gururlandiriyor.
Inşallah seni Arjantin Futbol Federesyonu Yönetim Kurulu baskani olarak da görürüz.
Ropörtajı gercekleştiren Rüştü Başkanimiza teşekkür ederim. [/B]

GuNaY 02.02.2009 02:11

[B]Arjantin gibi futbolun lokomotifi sayılabilecek bir ülkede futbol federasyonunda önemli bir göreve kadar yükselmesi bir Sivaslı olarak beni çok gururlandırıyor.

Kendisiyle 2006 Dünya Kupası sonrasında İstanbul'a geldiğinde tanışma fırsatı bulmuştum. Sözleriyle, tavırlarıyla, içtenliğiyle ve samimiyetiyle Sivaslılığından hiçbirşey kaybetmediğini gördüğümde hem sevinmiş hemde şaşırmıştım.

Kendisi Başkanımızla konuşmalarında herzaman Sivasspor'un emrinde olduğunu, elinden ne gelirse seve seve yapacağını söylemişti. O zamana kadar Türkiye'den sadece kayserisporun kendisinden yardım talebi olduğunu ve kendilerine yardım ettiğini söylemişti. Oyuncu ismide yanlış hatırlamıyorsam Toledo'ydu. Öncelikle bizim yönetimimizden böyle bir talep gidecek ki Nurhay abide yardımcı olabilsin.

Kendisini Sivasspor'umuzun [U]Şampiyonluk[/U] kutlamalarında görmek isteriz :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51.