SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23447)

ekremkocmx58 31.01.2009 17:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi =Bilica

Maçın en kötüsü kimdi Mohammed ALi

Maçta göze çarpanlar Faruk,Kamanan

Ne gibi eksiklerimiz var Atak Ortasaha

kadir984 31.01.2009 17:05

Maçın yıldızı kimdi =Bilica, ibrahim

Maçın en kötüsü kimdi Mohammed ALi

Maçta göze çarpanlar Faruk,Kamanan

gerçekten bu maçta bülent hocanın ne yapmak istediğini anlamadım yedek de sylla ve onur gibi mücadele edebilecek sahada diri kalabilecek iki oyuncumuz var ama biz muhammet ali ile devam ettik.ayrıca takım baya bir yorgun görünüyor balili ve kamanan da olmasa oyun da heyecan kalmayacak tı.

HAKEME GELİNCE ; SENİ SEÇİP Mİ VERDİLER BE ADAM KAYSERİLİ MEHMET EREN VE BİLAL AZİZ 90 DAKİKA BİZİMKİLERİ BİÇTİ AMA BİLİCA BİR MÜDAHALE VE BİRDE KART GÖSTER DEDİ DİYE HEMEN ÇIKARDIN. SİVASSPORA KOLAU KART VERDİN HOCA.

rebelife58 31.01.2009 17:06

Maçın yıldızı kimdi ? bilica ,abdurahman dereli

Maçın en kötüsü kimdi ?faruk bayar (çünkü isabetli bir ortası yok),bülent hoca (maçı etkileyecek bi değişiklik yapamadı)

Maçta göze çarpanlar ?kamanan ürkek oynadı, mehmet yanlız kaldı, sedatın agresif tavırları

Ne gibi eksiklerimiz var ?ilerde çoğalamıyoruz, boş alan bırakıyoruz,kaleye şutlarda eksiklik var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?oyuncular güzel oynadı fakat bülent hoca sahayı göz önüne alarak bir taktik yapmamıştı oyuncu mevkilerinde ve seçimlerinde hata vardı bence, bide ilerde çoğalamadık ,bu maç tam karambol gollerinin maçıydı ama biz karambole sokmadık bile topu, hakem baya etkiledi bizi sarılarla durdu bi kere
herşeye rağmen hayırlısı olsun yenilmekten iyidir.çok kolay maçı kaçırmış olsakda

Taraftar nasıldı ? taraftar iyi fakat uyumlu slogan atılmıyor, taraftarı iyi ateşleyecek amigolara ihtiyaç var

Ahwettt 31.01.2009 17:23

Bu hoca Muhammet Aliden ne buluyor anlamıyorum. Ya adam ayakta duramıyorr. böyle zemnlerde ilk 11 de oynuyor. İnsna ister istmez delirtti.

Divriği58- 31.01.2009 17:24

Maçın yıldızı kimdi BEN YILDIZ GOREMEDIM ZEMIN REZALETTI

Maçın en kötüsü kimdi FURKAN BEN AMATOR LIGIN SON KUMESINDE BILE BU KADAR TOP GIRMEKDEN ACIZ BIR HERIF GORMEDIM AYRICA FARUK SIVASSPORA YAKISMIYOR PAS VERMESINI BILE DAHA BILMIYOO

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler

KAYSERI SIVASIN TAKTIGINI COK IYI COZMUS BIZ UZERIMIZE GELEN TAKIMI RAHAT YENERIZ CUNKU IYI SAVUNMAMIZ VE IYI KONTRA ATAK OYUNCULARIMIZ VAR AMA EGER KARSIMIZDAKI TAKIMDA BIZIM GIBIYSE KAPANIYOSA ONU ACICAK COK TEKINIK 10 NUMARA DIYE ADLANDIRDIGIMIZ BIR FUTBOLCUMUZ YOK ONUN ICIN BENCE BU GUN SIVAS KOTU DEGILDI KAYSERI IYIYDI....

Ahwettt 31.01.2009 17:27

Sadece takımmı kötü idi. Küme düşme hattındaki bir takımdan 3 yiyen bu kayseri takımı değilmiyidi. Harbiden İtanbul takımları için oynadı Kayseri spor Sert girdikçe girdilerr Bir kırmız kar bir skat ve 4-5 tande sarı kart verdirdilerr yazzıklaro lsun böyle komuşuyaa.

konartr58 31.01.2009 17:29

bir kere sivas takımı için düşük yoğunluklu deniz seviyesinde bir yerde kamp yapmaktan daha büyük yanlış olamaz.böylelikle futbolcular üzerinde deniz seviyesinden kaynaklanan bir yorgunluk oluştu.Sivasta hava kötü diye istanbulda kalmak hem futbolcuları formsuzlaştırıyor.hemde bozuyor.Bakın istersiniz ankara ve antalya yenilgilerinin temelinde de öncesi kamp yerleri vardır.çok bilmiş hocamız bunu neden bilmiyor anlayamıyorum.Sivası üstün kılan bir nedeinnde deniz seviyesinde olan avantacımız.evet hocamız.Lütfen bu konuya da dikkat edelim.Göreceksiniz ki gs sivasta yine zorlanacak.Sadece iklim değil deniz seviyesinin durumu da etkili olacak.Gs akıllılık edip sivasa erken gelir kamp yaparsa o zaman hanyayı konyayı görürüz

memet24 31.01.2009 17:59

Maçın yıldızı kimdi ? bilika

Maçın en kötüsü kimdi ?muhammet ali ve bülent uygun

Maçta göze çarpanlar ?bilika ikinci kaptan olmalı bence

Ne gibi eksiklerimiz var ?orta sahada top dagıtacak adamımız yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?maç ta sivasspor yorgun gözüktü özelliklede mehmet ,musa yorgundu muhammed ali sahada yok tu sankı 10 kişi oynadık silla muhammedin yerine oynasaydı kesin bu maçı yenerd,ik sahanın en isi sezerdi hoca sezeri çıkardı ve balili aldı bence bu maç balilinin maçı deyildi çünkü defans ları çok salamdı tüm balili nin yerine girmeliydi daha başarılı olurdu.

Taraftar nasıldı ?

Yiğiter 31.01.2009 18:11

[B]Benim futbol zekam çalışmıyor sizlere soruyorum

Mohammed Ali niye oynuyor?[/B]

yigido yakup 31.01.2009 18:13

bu macin yildizi cüneyt cakir di baska hicbiseyi konusmak gereksiz bilicaya verdigi ilk sari kart da aklima gelen tek sey vardi oda bu hakem bizim takimi galatasaray macina budamak icin gelmisdi.mac boyuncada bunu gösterdi.muhammet ali ilk 11 de oynmasi zor bir futbolcu hele hele böyle camur sahada ve sadece fizik gücüyle oynayan kayseriye karsi resmen 10 kisi oynadik.kayserisporda bir kac oyuncu sadece faullerle oynadi heralde onlara torpilli oldukalri söylenmisti.bilica galatasaray macinda yok fenerliler hakli cikti cüneyt cakir galatasaray hizmetkari diye.bugün trabzon macinda ataga cikan herifi serkan düsürüyor hakem uyariyor(ne kiyak ama)böyle hakemlerle biz bu ligde hep 12 kisiye karsi mücadele edecegiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54.