![]() |
Cevap: Kafkastan Bülent Hocaya Sataşma !!
[QUOTE=sivassporummm58;470395]Sarı şeytan senin oyuncun bizim oyuncumuza art niyetli bir şekilde faul yaptı.Resmen daldı biçti.Tabiki bu durumda o oyuncuya yönetimden olsun teknik heyetten olsun bence en ağır ceza verilmesi gerkiyor.Ancak bunun yerine gidiyor alnından öpüyor senin hocan.Bu nasıl mantıktır.Senin oyuncun kırmızı kart görecek ve nasıl gördüğü de malum seni yarı yolda bırakacak sen de onu alnından öpeceksin.Hayret valla...
Ayrıca bir anket yapsalar bülent hoca mı antipatik yoksa tolunay kafkas mı diye iddia ediyorum tolunay bülent hoca yı geçer hem de sollayarak...[/QUOTE] hocam sanırım anlatamadım biz zaten Furkana haklı demiyoruz.ama sende hak verirsin.18 yaşındaki bir çocuğa ilk maçında niye kırmızı gördün diye maç sonunda fırça o çocugun futbol hayatını köreltir.onu maç sonunda teselli etmek ve moral vermeye çalışmak suçsa eyvallah |
sarı şeytan kendine gel yaşla ne alakası var bunun adam resmen dizine taban girdi onur da genc o adam sakatlansa futbol hayatı bitcek adam ekemk yiyiyor futboldan tamam biz tokat atsın demiyoruz ama öpmenin de anlamı yok böle aferin ii yaptın der gibi yarın bi gün furkana da biri öle girer dizi kırılır bakalım noluo sonraa söledklerini biraz düşün ve öle söle ben teknk direktör olsam furkanı takımdan atarım öle futbolcuya kimsenn ihitiyacı yok
|
valla sinirlerime hakim olamıyorum çok şey yazmak istiyorum sinirden düşünemiyorum sen acaba sivaslının ne olduğunu biliyomusun
|
..
Kiskanma bizi ne olur **** çalış senin de olur. Bülent hocanın eline su dökemezsin sen |
benim kızgınlığım kayserili hemşehrilerime değil sakın yanlış anlaşılmasın ama tolunay hoca öyle sivaslı felan gibi konuşunca çıldırdım lan türkiyenin yarısı sivaslı tolunay sen git bebeleri çalıştır bülent hocayla aşık ata bileceğinimi zannediyosun kıskanç uyuz bülent hoca kapasitesiyle seni dörde böler sekize çarpar hırt
|
[B]Kayserisporun yaptığı faul:33
Gördüğü sarı kart: 2 Sivassporun yaptığı faul:15 Gördüğü kart: 5 [/B] Böyle hakemlik olmaz..Bilicanın ilk sarısında da resmen haksız yere verdi,faul bile yoktu.. Bir futbolcuya öyle hayvani şekilde girilmez..İster genç ol ister yaşlı..Senin benim futbol hayatımı bitirmeye ne hakkın var.. Tolunya Hoca da o oyuncusunu uyarması gerekirken,gitmiş öpmüş.. Helal olsun..Futbolumuz size emanet işte!! |
YAZIKLAR OLSUNN...KAYSERİYİ KARDEŞ ŞEHİR DİYE SAHİPLENİYODUM..SİZİN DE TS DEN Bİ FARKINIZ YOK..BİZİM DÜŞMEMİZ İÇİN GÜN SAYIYONUZ FIRSAT KOLLUYONUZ...ALLAH BİZİMLE OLUR İNŞALLAH
|
[B] tolunay;doğru söylüyorsun senin kim olduğunu çok iyi biliyoruz.[/B]
|
tolunay sen kimmişsin be anlatta bilelim bilmiyoruz senin kim olduğunu ölüm maçına çıkar gibi yaptığın bu alın öpme bilmem ne hareketlerini faul yapan o futbolcuya yapman direkmen sivasa ve bülent uyguna olan saygısızlığından kaynaklanıyor
|
[B]Küfür yazan üyelere ilk ve son ihtarımdır![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |