![]() |
Cevap: Uygun`dan GS`a Gözdağı
[QUOTE=sivasli215;471492][B]kimse turu çantada keklik görmesin
çok zor bir maç olacak,galatasarayda ne kadar eksik olursa olsun bu maçı almak için ellerinden geleni yapacaklar[/B][/QUOTE] işte bu yüzden GS'ye fark atacağız!!!!! en az 3-0 diyorum. |
gs kupa sivasa şampiyonluk bize diyorlar anlaşılan.
|
INSALLAH BU MACI MUTLAKA ALMALIYIZ SIVASSPOR 1-0 GALATASARAY
|
[QUOTE=ayhandemir58;471520]İnşaallah sayın hocamız aklını başına alırda son 5-6 maçtır 10 kişi oynayan takımımızı 11 kişi oynatır.MALİ formsuz abim işte oynatma 2-3 maç dinlendir,yazık futbolcuda eziliyor,bu seferde futbolcuyu kazanayım derken tamamen kaybedeceksin!
USTA SANA KATILIYORUM ,BU MACTA FORMSUZ FUTBOLCULARIN OYNAMAMASI LASIM , BIZE KOSAN MUCADELE EDEN FORMLU FUTBOLCULAR LAZIM |
Umarım bu maçta Bilica'nın yokluğunu aramayız. Ne olursa olsun galibiyet parolası ile maça başlamamız lazım.
|
BEN BÜLENT HOCAMA VE FUTBOLCULARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM VE GÜVENDİM.TURU GEÇEN TAKIM BİZ OLACAĞIZ.HERKES ARABALARINI HAZIRLASIN MAÇTAN SONRA BÜYÜK BİR KONVOY OLUŞTURALIM
|
[B]tek dileğim turu atlayıp yarı fınale kalmamız .......
ÇOCUKLAR INANIN INANIN ÇOCUKLAR GUZEL GUNLER GÖRECEGIZ GUNESLI GUNLER BU ALEMDE ISTANBULU DEVIRECEGİZ ŞAMPOIONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ [/B] |
Bilica çok büyük bir eksik.Defans'ın bel kemiğiydi.Ama hakemliği bilmeyen hakemler onu kırmızıya layık gördü.Galatasaray'da da Ayhan'ın olmaması iyi olmuş.Adam durup durup bize patlıyordu.
Yiğidolara başarılar.Kupa bizim olacak... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:48. |