![]() |
Cevap: Maçı Yorumlayalım ...
g.saraylı olarak sivasa tebrik ediyorum maçta iki tarafta kazanmayı çok istedi ama sivas hakkıyla kazandı
|
Cevap:süpersin sivassporr
süperdin sivas ölümüne sivasspor petkoviç sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım:d:d
|
bizim teknik heyete bütün türküye gıpta ile bakıyorr..helan olsun bülent uygun ve ekibine...
|
kamanan sadece gol attığı için değil, gerçekten maçın yıldızıydı çok iyi hareketlenmeler yaptı.. amaa petkoviç in yeri ayrı yedek kulübesinden penaltılara giderken, yüzündeki kendine güven ifadesine bittim ayrıca:D:D
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Macta herkez yuregiyle oynadi..
Cok Basit Bir Gol Yedik ( Kendi Hatamizdan ) Cok Basit Goller Kacirdik.. Mehmet Yildiz ; Artik Yedekte Oturma Zamani Geldi Bence.. Bir Oyuncunun Performansi Bukadarmi Duser.. Anliyamadim.. |
[B]Ortadayız bız buyuz
Yıkmaya Devam edecegız aksam hazır olun...[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"]Maç çok güzel geçti.Kavgalar olmasaydı daha güzel olurdu.Ama bunada şükredelim.Ayrıca petkoviçte çok güzel oynadı.[/FONT][FONT="Comic Sans MS"] EN BÜYÜK SİVASSPOR!!!!!![/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"] YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ!!!!!!!![/FONT] |
İNTERNETTEN HERAN PATRON GELEBİLİR KORKUSUYLA MAÇI İZLEDİM SÜPERDİ HEPSİNİ TEKER TEKER GUCAKLIYOM
ANAM BACIM BİR DOUL İKİ DOUL NOLACAKSA BEYLE AHACUK YİNE BİZİM UŞAKLAR YENDİ EMME FENE EYCE OYNUYOLAR HA HELAL OSSUN VALLA... |
sivassporumuz sonunda hakettiği yeri bulmaya başladı inşallah şampiyonluktan gelecektir tüm Türkiye sivassporun gücünü artık kabullenmeli başarıda emeği geçen herkese helal olsun inşallah devamı gelecektir
|
maç bizim hakkımızdı penaltılarlada olsa tur atlayan taraf olduk ..bizi izlemeye devam edin;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:19. |