SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23527)

GuNaY 04.02.2009 02:37

Cevap: İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta

[B]Adam gibi adam Mecnun Başkan...

Kupalardan birini alıpta alışkanlık edersek, sonra vay geldi diğer takımların haline :)

Başkanımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız bu kupanın Sivas'a geleceğine inanıyorlar. Medya ise inanmamakta direniyor. Bu mücadele İnananlarla İnanmayanlar arasında olacak ;)[/B]

kempes 04.02.2009 09:13

MECNUN BAŞKAN SİVAS İÇİN BİR ŞANS
YÖNETİM BİR ŞANS
TEKNİK HEYET BİR ŞANS
BU BÜTÜNLÜK HİÇ BOZULMASIN

BekirBayrak 04.02.2009 09:14

[I][B]Dik duruşu ile tüm takım taraftarların saygısını kazanan büyük başkan
Seni saygı ve sevgiyle SELAMLIYORUZ
İyiki varsın;).....[/B][/I]

bhdr5858 04.02.2009 09:22

centilmenlik gs orda kfr ederken biz karanfillerle karşladık hll olsun

vedat58 04.02.2009 10:09

SIVAS SOR YÖNETIMIYLE BASKANIYLA TEKNIKDREKTÖRÜYLE FUTBOLCULARIYLA DÖRT DÖRTLÜK TARAFTARI DIYEMIYORUM CÜNKÜ TARAFTAR YOK SEYIRCI VAR BIZDE BU KADAR SESIZ SEYIRCIMI OLUR YAAA

hiko58 04.02.2009 10:25

SEVGİLİ BAŞKANIMM..
SİVAS HALKI BU ZAMANA KADAR SİZİN GİBİ BİR BAŞKAN GÖRMEDİ.BİZİM GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ DURUŞU SERGİLEDİĞİNİZ VE BİZLERE BU BAŞARILARI TATIRDIĞINIZ İÇİN BÜTÜN SİVAS HALKI SİZE MİNNETTARDIR.
MECNUN BAŞKANIM.SİZİ BİREBİR TANIMASAMDA İZLEDİĞİM VE DİĞER BAŞKANLARLA KIYASLADIĞIM KADARIYLA MÜKEMMEL BİR KİŞİLİĞİNİZ VE SİVAS SEVDANIZIN OLDUĞUNU GÖREBİLİYORUM.DİĞER KULÜP BAŞKANLARI GİBİ HAVA ATARAK CAKA YAPMAK YERİNE HER ŞEYİNİZLE SİVASIN BAŞARISINA KOŞTURUYORSUNUZ.
SİVAS SİZİN GİBİ KALİTELİ BİR EVLADI YETİŞTİRDİĞİ İÇİN GURUR DUYUYOR.BİZLERDE SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.
SAYENİZDE BÜTÜN TÜRKİYE HATTA DÜNYA ARTIK SİVASSPORU KONUŞUYOR.HERKES HER YERDE SİVAS DİYE BİRR YER VAR VE SİVASSPOR DİYE SÜPER LİGİ KASIP KAVURAN BİR TAKIM VAR BUNU BİLİYOR.BUNLARDDA SİZİN SAYENİZDE BAŞKANIM.
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZE ÇOCUKLARINIZA BAĞIŞLASIN.
VE BÜTÜN SİVAS HALKI VE DÜNYANIN HER YERİNDEKİ SİVASLILAR ADINA SİZE TEŞEKKÜRLER ETMEYİ BİR BORÇ BİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUNUZ..
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....

sanwer 04.02.2009 10:27

Büyük başkan inş. kupayı alırız!!!

furkancfc 04.02.2009 10:48

ADAM GİBİ ADAM MECNUN BAŞKAN.

Şampiyonluk bizim Kupa bizim.

abircan 04.02.2009 11:03

bugün benim doğum günüm en güel hediyeyi dün akşam hop oturup hop kalkarken 120 artı 3 güzel penaltıyla sivasımdan aldım, teşekkürler sivasspor

hanedan58 04.02.2009 11:55

[COLOR="Blue"][B][I]DEGERLİ BAŞKANIM HOCAM VE TÜM OYUNCULAR ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN DİLERİM İKİ DÜNYADA DA YÜZÜNÜZDEN GÜLÜÇÜKLER EKSİK OLMAZSIN FANATİK BİR SİVASLI OLARAK SİZLERE SONSUZ ŞÜKRAN DUYUYORUM YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN[/I][/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.