![]() |
Allah Hayrettin'in gönlüne göre verir inşallah A milli takımdada görürüz
belki bir yerlerde uğur meleği vardır hep ona dua eden kimbilir |
[QUOTE=Disi Kartal_58]Allah Hayrettin'in gönlüne göre verir inşallah A milli takımdada görürüz
belki bir yerlerde uğur meleği vardır hep ona dua eden kimbilir[/QUOTE] Doğru bacım... Allah Hayrettin ve Hakkı'nın gönlüne göre versin... |
HAYRETTINNN
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
HAYRETTIN BIRAZ DAHA KENDINI GELİŞTIRIRSE COK ONEMLI BI FUTBOLCU KONUMUNA GELEBILIR COK CALIŞMASI GEREKIOOO HAYDI HAYRETTTINN ARKANDAYIZ ISTE YETERKI BEN KALECI VEDAT,I DA COK BEGENDİM ODA CALIŞIRSA MILLI TAKIMA GIDEBILIR
[COLOR=Red]İŞTE BU TAKIM SUPER LIGDE BAŞARILI OLACAK SABRETMET GEREKIO BIRAZ ZAMANLA BAŞARILAR GELİR KİMSE OLMAYACAK DUAYA AMİİNN DEMESİN SAYGILARR[/COLOR] |
Sivassporlu bir cok oyuncu Milli Takimda oynamayi hak ediyor
Bence Hayrettninn Milli takimda yeri hazir. Milli takimda ayrica Hakkiyi ve iyi isler yapabilecegine inandigim Muhammed Ali yi görmek isterim.
|
harettin mohammed ali
|
selam
valla bizim bütün oyuncularımız çok iyi durumdalar birtek hayrettin ve hakkı değil hepsi hakediyor o milli formayı
|
hayrettini milli takımlar için geleceği lan bi futbolcu olarak görüyorum fatih hoca onu en kısa zamanda değerlendirecektir..
|
SPOR YAZARLARI BILE HAYRETTININ YAKINDA MILLI TAKIMDA OYNAYABILECEK FUTBOLCU OLDUGUNU SÖYLEDI TV DE
|
Hepsini!
Arkadaslar Sivasspor´un oyuncularinin hepsini görmek isteriz ama su anda Milli Takimi kaldiracak Hayrettin i görüyorum!..
|
[B]Bence Hayrettin. Ama Fatih hoca işini iyi biliyor bir süre bence birinci ligde tecrübe kazanmasını bekliyordur ...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:47. |