![]() |
Cevap: Çifte Kupa Yakışır
[B][COLOR="Red"]BİZDE BU EKİP OLDUĞU SÜRECE DAHA ÇOK REKORLAR KIRARIZ İNŞALLAH.BİRDE TARAFTARIMIZ ATEŞLİ TARAFTAR OLSA TAMAMDIR BİZİM KİMSE TUTAMAZ ARTIK.[/COLOR][/B]
|
başkanım sen varsınya kupalarıda alırız şampiyonluguda .bunu hakettigimizi düşünüyorum.yeterki sen ol kupanın önemi yok,sen varsan elbet kupalar peşpeşe gelecek.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;476340]İkiside sadece Sivaspor'a Yakışır İki Kupanın da bizim olacağına inanıyorum ben:)[/QUOTE]
sampiyonlar ligi olmali ilk hedef. ama sampiyonluk manyak olur. |
allah nasıp ederse sivasspor iki kupayı alabılıcek kapasitede artık aynen baskan kupalar bıze sart oldu artık ?
|
buyuk baskan cok dogru soyledn 2 kupa bize cok yakisir
|
[B]İnşallah başkanım! diğer takımların oynadıkları futbola bakınca umutlanmamak elde değil.[/B]
|
Sen hiç merak etme başkan bunu sadece SİVASSpOR başarır
|
Önce Türkiye Kupası,sonra şampiyonluk kupası,sonra da doğal olarak süper kupa.En sonunda da Şampiyonlar ligi kupası...
|
Buyuk camianin buyuk baskanina da ancak bu aciklamalar yakisirdi
baskanim seninle ne kadar gurur duysak azdir gerek sizin gerek hocamiz bulentin ve gerekse futbolcularimizin durusunuz ve onurunuz bizi dahada buyuk dusunmeye yoneltiyor bir sivasli olarak size olan guvenimi tekrar yinelerken dualarimi eksik etmiyorum insallah hedeflere ulasiriz hep beraber bu mutlulugu paylasiriz |
avrupadan (sampiyonlar ligi veya uefa kupasi - ikisi de iyi) alacagimiz kupayi unutmus bizim baskan :P:P
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36. |