![]() |
Cevap: Takımı ßursa'da karsıLamak istiyoruz!!!
[QUOTE=kangallı58;476910]Dürdane rampasından mı geçiyolar kardes?Biz arabalarla karsılamayı düsünmüstük ama dediginde mantıklı iyi bi organize olalım gerrcekten iyi olur bi tepsi baklava alır gideriz[/QUOTE]
evet durdane rampasından geçecek takım önce istanbula ordan yalova üzeri bursa karşılayalım karşılamasına fakat benden başkası gelmez diye düşünüyorum 2 ligde iken bursasivaslılar derneği mesaj üstüne mesaj attı karşılayalım diye bir ben birde dernek başkanı vardı yazıpda gelmeyeceksen boşuna konuşmayalım ama geliceksen ben gelirim 05363629458 irtibata geçelim |
Tamam kardesim zaten ben tek gelicek degilim öyle bir iki kişi ile olcak iş degil bu biz babam amcamlar falan öyle kararlaştırdık..irtibata geçeriz
|
ya şimdi Bursa'da olmak vardı ne güzel hem maçı izle hem karşıl sivaslılarla tanış ne güzel valla
|
geliriz merak etmeyin........
.............................. |
Organize işine bi el at abi sen olmadan olmuyor :D
|
baklava fikri güzel bencede böyle bir şey yapabiriz.üstümüze düşen ne varsa yaparız...
|
benide götürün oraya bende görmek tanışmak istiyorummmm :(
|
Dürdane rampasından geçmezler bence ya Sivastan gelmiyecekler mi.istanbul'dan geliceklerse dürdaneden geçerler sivastan gelceklerine göre ordan geçmezler
|
[QUOTE=kangallı58;476931]Dürdane rampasından geçmezler bence ya Sivastan gelmiyecekler mi.istanbul'dan geliceklerse dürdaneden geçerler sivastan gelceklerine göre ordan geçmezler[/QUOTE]
uçakla istanbula inip ordan bursaya geçebilirler.bursada nerde kalacakları kesin olarak belli olsa gerisi kolay... |
Kalcakları yer belli HoLiday Sun %100 eminim yani kalabilcekleri baska biyer yok genelde misafir takımlarda orda kalıyo
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14. |