SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   B. Uygun Kuradan Memnun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23855)

KADİR AKTÜRK 18.02.2009 18:23

Cevap: GÜL5858

İNŞ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR EN KISA ZAMANDA SAKAT OYUNCULARIMIZIN
DÜZELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM ÖZELLİKLE HAYRETTİN İLK MAÇTA HARİKA BİR FUTBOL SERGİLEMİŞTİ BU ARADA YİĞİDO GENÇLİK
GALATASARAY KÖPEKLERİ TARAFINDAN YİNE SİVAS HALKIMIZ KIŞKIRTILMAYA ÇALIŞILACAKTIR ULTREVESTİLERLE MUHATTAP OLMAYALIM LÜTFEN
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNN
SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSS

esentepeli58 18.02.2009 18:36

Cevap: B. Uygun Kuradan Memnun

ya sivasspor ne olursa olsun var gücüyle oynayacak turu gececek bunu herkes biliyor bazılarıda kendını kandırıyor ama bu sivasspor olunca işler değişiyor tabı başarılar ?

candayanmaz58 18.02.2009 19:45

en samimi fenerbahçeli arkadaşlarımdan bu maçta sivasspor oynamaz söylemleri alıyorum buna karşılık ben hocamızın bu tür basit oyunlara gelmeyeceğine dair söylemlerde bulunuyorum
hocam yarı finale yükselerek herkese hep beraber cevap verelim
3'ün 1'i değil ŞAMPİYON SİVASSPOR

yigidozan 18.02.2009 20:36

yeneriz gibime geliyo. ama keşke bi daha salatagaray gelse:)) dalga geçerdik biraz daha zuhahahaha:D

konartr58 18.02.2009 21:53

aradada kariyer var para var.kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.meak etmeyin sivas feneri yener.

rebelife58 18.02.2009 22:27

hocam ciconları susturduk bide şu serçeleri susturalım final önemli değil :D

by_hunter 18.02.2009 23:01

[QUOTE=gül5858;479637]Bizim için onurdur Fenerbahçe'yle oynamak galatasaray boyunun ölçüsünü aldı şimdi sıra Fenerbahçe'de.
Bülent Uygun bey eski Fenerbahçe oyuncusu, tabiki bu maç çok önemli bütün maçlar gibi.
Ve kaybetmek gibi bir lüksümüz olamaz ama S.Spor'daki olumsuzluklar sürüyor bence eksik kodro bu maça kadar tamamlanması gerekir ve sakatlıklar ve hastalıklar ve sarı kartlı oyuncular yani bana olumsuz geldi inşallah bunlar düzelir ve Fenerbahçenin karşısında S.Spor tam kadro oynar[/QUOTE]

aynı fikret ünsal gibi konuşmuşsun artık bızde atalım ustumuzden su başkalarına buyuk damgası yapıştırma olayına ne onuruymuş onlarda bu liğ de mucadele veren 18 takımdan bırı milyon dolarlar dokerler ortada hiç bişey yok esas onlar ıcın onur,gurur ve ibret verici olmalı bizimle oynamak nasıl takım olunur nasıl transfer yapılır ögrensinler fikret unsalda tv soyluyo bızım ıcın buyuk sans ve onur falan ne alaka artık bole demeçler duymaktan cok sıkıldım...

candayanmaz58 18.02.2009 23:25

[QUOTE=by_hunter;479734]aynı fikret ünsal gibi konuşmuşsun artık bızde atalım ustumuzden su başkalarına buyuk damgası yapıştırma olayına ne onuruymuş onlarda bu liğ de mucadele veren 18 takımdan bırı milyon dolarlar dokerler ortada hiç bişey yok esas onlar ıcın onur,gurur ve ibret verici olmalı bizimle oynamak nasıl takım olunur nasıl transfer yapılır ögrensinler fikret unsalda tv soyluyo bızım ıcın buyuk sans ve onur falan ne alaka artık bole demeçler duymaktan cok sıkıldım...[/QUOTE]

aynen katılıyorum bugün tsl lideri olarak bu tür açıklamaları yapmak ya acizliktir yada satılmışlıktır başka bir seçenek yok biz lideriz bize yakışanı yapmalıyız

FANATIK YIGIDO 18.02.2009 23:58

fenerbahce kulubu asbaskani sivas sporla karsilastigimiz icin cok uzgunum diyo bizkardestakimiz diyo? arkadaslik kardeslik ayrimesele sivas sporumuz sahayacikip gucunun yettiyince babalargibi cikip topunu oynar bizde duygusalliga yeryok abi.

tribünbrothers 19.02.2009 00:26

[B][I]Bülent hocamızı en basından berı tebrık ve takdır edıyoruzz hocam sen ısını ıyı bılırsın kanaryanın kanatlarını kıracagız ...![/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10.