SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ES ES`le 2. Randevu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23893)

mehmetyildiz58 20.02.2009 12:57

Cevap: ES ES`le 2. Randevu

Bol gollü geçer fakat galip gelen taraf kesinlikle biz oluruz Hele mehmet yıldız'ın dönüşüyle takım süpper olacak inşÇ:)

H_Turan 20.02.2009 13:05

Bence Kolay Maç olacak 4-0 alacağız maçı

Goller:Mehmet yıldız,balili,Kamanan,musa

alpESES 20.02.2009 13:07

[QUOTE=Yiğiter;480438]AlPESES
Meseleyi Eskişehire indirgeme..
Mesele Rıza Hoca...:)[/QUOTE]

ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında

Yiğiter 20.02.2009 13:20

[QUOTE=alpESES;480448]ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında[/QUOTE]

Tamam birşey diyen mi oldu..
Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:)

myway 20.02.2009 13:21

[B]Konumuz Eskişehir-Fb Eskişehir-Bjk falan değil hatırlatırım...Konu dışına taşmazsak güzel olacak...[/B]

alpESES 20.02.2009 13:21

[QUOTE=Yiğiter;480453]Tamam birşey diyen mi oldu..
Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:)[/QUOTE]

HALA NE DİYO KARDEŞİM KANIT BUL BELGE BUL DOSYA GETİR KARŞIMA YA ÇOK BİLİYOSUN YA

muhsin koçak 20.02.2009 14:14

[QUOTE=muhsin koçak;480413][B]Her şeyin bir ilki vardır.:D:D[/B][/QUOTE]

[QUOTE=alpESES;480416]tarihe bakarsan herkesin maç sattıgı şikelerin döndügü 4defa şaibeli maçlarla şampiyonlugumuzun engellendigi yıllar oldu ama biz hiç bi takımla şikeli maçımız yok averaj takımı falan filan geçeceksin onları bilip bilmeden konuşmayalım[/QUOTE]

Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki.

alpESES 20.02.2009 14:15

[QUOTE=muhsin koçak;480476]Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki.[/QUOTE]

sen ne anlam çıkarttın herşyin bir ilki war deyip maç satabilirsin mi diosun

esentepeli58 20.02.2009 14:30

sivasspor bu maçı zorlanmadan alıcak emınım ?

muhsin koçak 20.02.2009 14:32

[QUOTE=alpESES;480478]sen ne anlam çıkarttın [B][U]herşyin[/U][/B] bir ilki [B][U]war[/U][/B] deyip maç satabilirsin mi [B][U]diosun[/U][/B][/QUOTE]
[B]
Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece.
Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58.