![]() |
Cevap: Kusurum Varsa Özür Dilerim
[QUOTE=yigidolar06;481972]Sen kimsin kimin avukatlığını şakşakçılığını yapıyorsun bu nasıl penaltı oluyor anlamadım penaltı diyenler sivasın başarısının önünü kesmeye çalışanlardır[/QUOTE]
Hepimiz Sivasspor taraftarıyız başarısıyla gururlanırız ama Sivas'lıya yakışır şekilde objektif bakmamız gerek o poziyon penaltı idi bunu kabul edelim ama penaltının gol olacağı garantisin kim veriyor veya bir gol atmayacağımızın bir hakem hatasıdır bizimde çok penaltımız verilmemişti... |
[B]Ja tamam penalti ama adam elini nereye koysun kasitli bir hamle degildi, özür dilenecek birsey yok...[/B]
|
[QUOTE=sensetik;481845]hakem penaltıyı görmedi veya vermedi...özür dileyecek birşey yok...
keşke verseydi o penaltıyı bak o zaman o maç 3'e 4'e gidiyormuydu gitmiyormuydu... rıza efendi sanki 90. dakikada galibiyet golü verilmemiş gibi konuşuyor... birincisi penaltıyı gole çevireceğin kesin değil... maçın ilk yarısı oynanıyor ve gol olsa bile beraberliği yakalayacaksın sadece... rıza efendi sen engin denen o karaktersizin büyükşehir belediye maçında yaptıklarınıda kınayabilseydin ya.... o zaman dilin yokmuydu...gözlerin yokmuydu ki futbolcunun sahada neler yaptığını görmedin... birazcık delikanlı olun delikanlı...bak Bülent UYGUN çıktı tv de dün "yan hakem o penaltıyı nasıl görmedi gerçekten çok ilginç" dedi...örnek alın mert olun biraz...[/QUOTE] süper özetlemişin hocam eline sağlık... +++++++++ imza +++++++++++ 1967 |
Faruk hatalı veya hatasız. Bunu tartışmak istemiyorum şimdilik. Ama şunu görüyorum, Faruk artniyetli bile olsa;
"TARAFTAR FARUK'A SAHİP ÇIKIYOR". Hepinize helal olsun. Başka yorum yapmak istemiyorum. Anladınız siz onu. AYK |
[B]Pozisyon gereği o hareketi yapması çok normaldir. Hareketi görecek olanlar görmüyorsa bunda kabahat Faruk'un değil...
Ayrıca özürlük bir durumda yok! Birinimi sakatladı, birinemi küfretti ne yaptıda özür diliyor??[/B] |
[QUOTE=GuNaY;482031][B]Pozisyon gereği o hareketi yapması çok normaldir. Hareketi görecek olanlar görmüyorsa bunda kabahat Faruk'un değil...
Ayrıca özürlük bir durumda yok! Birinimi sakatladı, birinemi küfretti ne yaptıda özür diliyor??[/B][/QUOTE] Aslında bu özüre çok yorum yapılırda, biz Faruk'umuzun iyi niyetli olduğuna inanıyoruz. Hakikaten de özür dilenecek bir durum yoktur. AYK |
Özür dilenecek bir durum yok. Hakemin hatasiydi, penaltiyi vermedi. Hakem sanirim cok uzaktaydi ama yan hakemin uyarmasi lazimdi. Görmedigi bir pozisyonu calacak hali yok ya.
|
bunun adı futbol.skor oyunu. iyi oynasanda kötü oynasanda skor sence iyi bitmişse sorun yoktur. hakemlerde insan göremeyebilirler. ama dikkatli olmak gerek.bundan sonra bütün maçlarda hakemler pür dikkat bizi izleyecek. en küçük bir durumda hemen çalarlar. futbolcularımız çok akıllı ve teknik oynamalı. iyi oldu 3 puan. çok rahatladık. inşallah feneri yenip geleceğiz. belki hayal diyenler çıkabilir. ama ben galatasarayı da yeneceğimizi söylemiştim. çünkü fener hiç iyi durumda değil. kesin yeneriz..
|
[B]ya fazla uzatmaya gerek yok hakem vermedi diye neden bizim takımın futbolcularına baskı yapılıyor anlamadım ben[/B]
|
bence de özür dileyecek birsey yok. ortada sakatlayici veya Sivasimiza yakismayacak centilmenlik disi bir hareket yok, sadece hata var ki o da kabullenilebilir bir hata futbolcu acisindan. ilk harekette kasit yok ama ikinci hamlede refleks ve kasit bir arada gibi. ilk harekete dahi penalti calardim ben. özür dilemesi gereken de hakemler. ve asil özür dilemesi gerekenler de hakemin üzerine yürüyenler, özellikle mactan sonra. o derece abartilacak birsey de yoktu. ilk defa mi bir macta böyle bir hata oluyor.
keske penalti verilseydi de Sivasimiz böyle rahatsizlik duyacak durumda olmasaydi. ama buradaki tüm arkadaslara ve Sivasspor mensuplarina helal olsun. lehimize olan hakem hatasindan rahatsizlik duyduklari icin. bazi büyük takim (!) hocalari gibi 5 yemekten kurtuluklari mactan sonra "sanssizdik, firsatlari degerlendiremedik..." (!) gibi abuk ve bunak bi zihniyete sahip olmadiklari icin. iste benim anlatmaya calistigim BÜYÜKLÜK bu. ben sampiyonluktan ziyade bir Sivasli olarak DELIKANLI kalmamizi yegliyorum ki... SAMPIYONLUGU BIZDEN ALABILRLER AMA DELIKANLILIGI ASLA!... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |