![]() |
Cevap: "Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;483100]Futbol Takımı
Trabzonspor, Trabzon'da 1967 yılında kurulan futbol takımıdır. Renkleri Bordo ve Mavi dir.Profesyonel Futbol Ligleri tarihinde Türkiye Şampiyonu olan 4 takımdan biri ve tek Anadolu takımıdır. Ulusal Başarılar [değiştir]Turkcell Süper Lig: 6 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84, Türkiye Kupası: 7 Şampiyonluk: 1976-77, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04 Cumhurbaşkanlığı Kupası: 7 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1977-78, 1978-79, 1979-80, 1982-83, 1994-95 Başbakanlık Kupası: 5 Şampiyonluk: 1975-76, 1977-78, 1984-85, 1993-94, 1995-96 Trabzonspor'un Süper Lig Tarihi Uluslararası Başarılar [değiştir]1992 - UEFA Kupası (3. Tur) 1995 - UEFA Kupası (3. Tur) [B]Bukadar başarısı olan külübün halen başka takım tutan taraftarı varken sayın Sadri Şener Sivaslı Milletvekile takmış ben ona bi kaç örnek vereyim Mehmet Ali YILMAZ Eski Fenerbahçe üyesi Ergün GÜRSOY Galatasaray Aşbaşkanlığı yapan kişi oğul GÜRSOY Galatasaray üyesi bunlar belli örnekler ve Trabzonluların ikinci takımı genelde GS olması buna inanmayanlar olacak ama gerçek bunlar sen bukadar başarı yakala halen başka takım tutan taraftarın olsun sonrada Sivaslı Bir Milletvekiline kafayı takacaksın???????? Bence bu işleri bırakın herkez özgür olsun Eğer biz Trabzon gibi olursak Sivasda rakip takım dolaşmasın dersek Sivasda SİVASSPOR' dan başka takım forması olmasın dersek Öncelikle Üniversiteiyi kapatmamız lazım Askeriyeyi kaldırmamız lazım daha bunun gibi çok şeyler ARTIK TEK SÖZÜM BU VE SONUNA KADAR ARKASINDAYIM ZORLA GÜZELİK OLMAZ İSTEYEN TUTAR İSTEMEYEN TUTMAZ Bizler bu ligde yeniyiz bu havayı 1975 lerde değil 2005 lerde yakalıyoruz 1975 lerde bu havayı yakalasydık şimdi SİVASSPOR türbünleri 35000 -50000 kişiye oynardı buna inanın Büyük bir göç vermiş bir il olarak diyorumki eleştirmeyi bırakın zamanla herkez özüne döner yeterki tatlı dil olsun hakeret olmasın Zevkler ve renkler tartşılmaz [/B][/QUOTE] İzmir'den alkış gönderiyorum yazına kardeşim !. AYK |
arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanıyo yok selami bey saçmalamış konuştukça batıyor.biz g. yırtılalım sağda solda söyleyiz böyleyiz diye siz de s... imajımıza .sonra seçim zamanı sivasspor atkısını tak sivas maçına gel utanmadan
|
sayın sadri şener bu konuda haklı bencede . sayın milletevekilimizin o maçı sivasspor renkleriyle izlemesini çok isterdim.
|
Bence de Selami Uzun Sivasspor maçına Sivasspor atkısı ile gelmeliydiBu kadar başarılı bir takımımız var ama milletvekilimiz bile hala sıkılmadan Fenerbahçe atkısı ile maça geliyor.Trabzonlular ı bu konudaki duyarlılıkları nedeniyle takdir ediyorum,takımlarına sahip çıkmaları nedeniyle.bAŞKA HİÇBİR KONUDA DA TAKDİR ETMİYORUM.
|
karadeniz ve trabzon rize en milliyetçi bölge ve şehirlerdir heralde onlardan böyle bişe beklenemez. millet vekili değil sanki fenerin vekili hiç utanmadan sıkılmadan bide maçı izlemiş neden yuhalamadınız anlamış değilim.
|
Bu adam şimdi kimin vekili..
İstersen Fenerin fanatiği ol..Ama sen şampiyonluğa giden bir şehrin vekilisin.. Seviyorsan bile içinde kalsın sevgin..FB beresiyle maça gelmek de ne ola ki? Biz şampiyon olursak kendimize rağmen bile şampiyon olmuş olacağız..:) |
Objektif bakarsak Ts başkanı yerden göğe kadar haklı..
Yanlız şu takım başkanlarının başka klüplere üyeliğine hiç girmeyi derim; Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı Trabzonspor kulüp üyesidir; ve yine aynı İbrahim Yazıcı Bursaspor tv kurulmasıyla alakalı olarak Türkiyenin 4. büyük takımı biziz gibisinden bir açıklama yaparak Ts yi yok saymıştı. Yine bazı arkaşlar bana tepki gösterecek ama Mecnun başkanımızın ayı zamanda hangi takımın kongre üyesi olduğunada bir bakın derim. Malum takım Fb dir. Yani demem odurki, sırf çevre vb. birşeyler yapmak için kulüp yöneticileri yada başkanları başka takımların kongre üyesi yada sadece kulüp üyesi olabiliyor. Yukardaki bazı arkadaşlar konunun özünü kavramak yerine işi başka taraflara çekeceklerine, kendi seçtikleri milletvekilinin yaptığı yanlışı eleştirsinler.. |
[QUOTE=crzzzy22;483109]arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanıyo yok selami bey saçmalamış konuştukça batıyor.biz g. yırtılalım sağda solda söyleyiz böyleyiz diye siz de s... imajımıza .sonra seçim zamanı sivasspor atkısını tak sivas maçına gel utanmadan[/QUOTE]
Yanlış anlaşılmasın. Ben vekilimizin hareketi için alkış yollamadım. Ben arkadaşımızın, Sadri Şener'in hedef şaşırtmasını ve kendi hatalarını söylemediklerini dile getirdiği için alkış yolladım. Şener, kendi içlerinde ki 3 büyüklerin yalakası olmuş, onların üyesi, asbaşkanı, kulüp başkanı, kongre üyesi olmuş kendi bakanlarını, milletvekillerini bir saysın sonra kalkıp bizi karıştırmaya çalışsın. Bizim insanımız saf, bizim insanımız iyi niyetli. Güya bizi savunduğunu gösteren sayın Sadri Şener'in gazına hemen geldik. Önce kendilerine baksın, önce kendi evlerinin önünü temizlesin, önce kendileri dürüst olsun, sonra Şampiyonluğa giden SİVASSPOR'u karıştırmaya çalışsın. AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;483173]Yanlış anlaşılmasın. Ben vekilimizin hareketi için alkış yollamadım. Ben arkadaşımızın, Sadri Şener'in hedef şaşırtmasını ve kendi hatalarını söylemediklerini dile getirdiği için alkış yolladım.
Şener, kendi içlerinde ki 3 büyüklerin yalakası olmuş, onların üyesi, asbaşkanı, kulüp başkanı, kongre üyesi olmuş kendi bakanlarını, milletvekillerini bir saysın sonra kalkıp bizi karıştırmaya çalışsın. Bizim insanımız saf, bizim insanımız iyi niyetli. Güya bizi savunduğunu gösteren sayın Sadri Şener'in gazına hemen geldik. Önce kendilerine baksın, önce kendi evlerinin önünü temizlesin, önce kendileri dürüst olsun, sonra Şampiyonluğa giden SİVASSPOR'u karıştırmaya çalışsın. AYK[/QUOTE] [B]Evet aklı selim düşünen bir SİVASLI [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]LU Allah razı olsun kardeş bunu anlatamıyoruz biz bize yeteriz isteyen istediğini taksın [COLOR="DarkGreen"]yüreğine kalbine Gönlüne diline [/COLOR][COLOR="red"]SİVASSPORU[/COLOR] takmadıktan sonra isterse [COLOR="Red"]KIRMIZI BEYAZA[/COLOR] BOYANSIN HİKAYE OLUR O KADAR[/B] |
Sayın Selami Uzun normal bir sivaslı vatandas olsa idi belki normal karşılanabilirdi ama bir sivas millet vekili onun için bir sivsali olarak çok yadırgadım sayın millet vekilinin yaptıgı hiç etik değil çünkü senin sehrinin takımı tarıh yazarak ALLAH'ın izniyle Şampıyonluğa gidiyor sen millet vekili olduğun sehrin takımının beresini takma git fb.beresi tak sonra pişkin pişkin cevap ver yazık.Yaşasın Sivas Sporumuz vede onu destekliyen Yiğidolarımız
BİRGÜN GELECEK TÜM SİVASLILAR SİVAS SPORLU OLACAK Sivas Sporumuzu destekliyen tüm Yiğidolara canı gönülden selamlar İhtiyar yiğido |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:24. |