![]() |
Cevap: Musa'dan Örnek Davranış
[B]Vefalı davranışından dolayı kendisini tebrik ederim. Özellikle Sivas deplasmanlarını karşılıyor olmasıda ayrı bir güzel :)[/B]
|
FUTBOLCUMUZ MUSAYI KUTLUYORUM BU ANLAMLI DAYANISMASINDAN DOLAYI AMA BUNUN ADIN MILLIYETCILIK DEGILDE BAZI ARKADASLARINDA YAZDIGI GIBI AHDE VEFADIR VE COK ANLAMLIDIR TEKRAR KUTLUYORUM
|
Helal olsun Musa. Böyle futbolcular oldukça bizim sırtımız yere gelmez.
|
Şimdi birlik zamanı. Şimdi destek zamanı. Taraftar toplamak zamanı. herkes çalışmalı pazar günü stadı dolduralım arkadaşlar. EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ BU. ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ.
|
İnsanın geldiği yeri unutmaması güzel bir şey.
|
[QUOTE=pover58;487936]aferin musaya memleket milliyetçiligi bu işte.ahte vefa bu.keşke sivaslı futbolcularda bu hareketleri yapsa.biz ne ümit ten ne rıza dan nede mh kabzeden böyle bişey görmedik.başka futbolcularımızda var ama hiçbiri bu fefayı gösteremedi.yazık...[/QUOTE]Rıza çalımbay , Erdal keser benim bildiğim sivasspora katkıları olmuştur
|
Örnek bir davranis, tebrikler Musa'ya. Kendisine yakisani yapmis.
|
Geçenlerde'de kız meslek lisesindeki fakir öğrencilere para yardımında bulundu.Helal olsun Musaya :D
|
[QUOTE=pover58;487936]aferin musaya memleket milliyetçiligi bu işte.ahte vefa bu.keşke sivaslı futbolcularda bu hareketleri yapsa.biz ne ümit ten ne rıza dan nede mh kabzeden böyle bişey görmedik.başka futbolcularımızda var ama hiçbiri bu fefayı gösteremedi.yazık...[/QUOTE]
MUSA'ya helal 5058 'i unutan bizlere ise kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuhh |
SİVASSPORUN BÜTÜN FUTBOLCULARI BİR BİRİNDEN DEGERLİ.MUSADA KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR...BÜYÜDÜGÜ VE YETİŞDİGİ YERİ UNUTMAMIŞ....İŞTE İNSANLIK BUDUR.MUSAYA HELAL OLSUN DİYORUM......
[COLOR="Red"]...........KOMŞUSU AÇ YATARKEN KENDİSİ TOK YATAN BİZDEN DEGİLDİR..........[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:59. |